İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnteraktif Şifrem Bloke Oldu ?

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Merhaba ; işbank interaktif şifrem bloke oldu 3 kez yanlış girdiğim için,

Kart bilgilerinizi toplamda 3'den fazla hatalı giriş yaptığınız için internet üzerinden şifrenizi değiştirme imkânınız olmayacaktır. İnteraktif bankacılık şifrenizi 3 kez hatalı girdiyseniz ya da şifrenizi değiştirmek istiyorsanız 444 02 02 numaralı telefon şubemizi arayarak 9 haneli müşteri numaranızı, ardından 4 haneli telefon şifrenizi tuşlayınız. Telefon şubemizden 7.2 menümüzü kullanarak kendinize yeni bir interaktif bankacılık şifresi belirleyebilirsiniz.

Diye hata veriyor arıyorum müşteri hzmetlerini 3 kez hatalı girdiğiniz için yenilenemiyor diyor.Bankamatik'den denedim eski şifremi istiyor.Ne yapmam lazım acaba ?

T

trgy

Misafir
Bankaya gidip görüş. Ben de bir kaç kere hata yaptım, ne yaptıysam düzeltemedim en sonunda bankaya gittim, bankadan hallettim.

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Daha önce de bloke olmuştu,bankamatik'den interaktif şifresi oluştur diyip anında yenilemiştim.Ozaman müşteri hizmetleri şifreyi sıfırlamış olup da mı o şekilde yapmıştım orasını hatırlayamıyorum.Şuan çok yoğun olduğu için bağlanamıyor temsilci birisi.Müşteri hizmetlerinde yetkiliyle görüştüğüm taktirde şifre sıfırlama talebinde bulunsam bankamatik'den aynı şekilde yenileyebilir miyim acaba?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.