- Önce Mp3 siteleri kapandı..hemen ardından cepler dolsun diye resmi mp3 sitesi açıldı.
- yasakpara siteleri kapanmaya başlandı. hemen ardından devletin yasakpara sitesinin reklamları hız kazanmaya başladı. her yerde "iddia " reklamları çıkar oldu.
- çocuk istismarı denildi ( ki ben 33 yaşındayım. 96 ten beri internet sektöründeyim, inanın türkiyede çocuk istismarı yayını yapan site görmedim daha. ) ve o bahane ile absürt siteler kapanmaya başlandı.
- Bugün hürriyette bir açıklama okudum. Bilmem hangi bakan açıkladı : internetin çivisi çıktı. Swinger ve satanizm yayılıyor. önlem alınacaktır.
- sonrada Ata'ya hakaretten Youtube sitesinin perdelenmesi gündemde ( Ata'yı ne çok severlermiş meğer..gözlerim yaşardı bu sevgi karşısında )
bak bak bak...açık açık demiyorlarki "
- Kardeşim bu kadar özgürlük bizi bozar. işimize gelmez. Mayamızda yok böyle oluşumlar.
Ardından " bilişim suçları " adı altında çıkan yasada şöyle bir madde konuldu :
* perdeleme işlemlerini mecliste kurulacak olan bir komisyon üstlenecek
perdeleme ? : internet sitelerine erişimi engelleme
mecliste kurulacak komisyon ? : daha internetin i'sini bilmeyen milletvekillerinden oluşacak olan komisyon
- sayın bakanım şu sitede çıplak karı resmi var
- öyle mi? hemen perdeyi çekelim
- sayın bakanım bu haber sitesi bizim iktidarı yerden yere vuruyor
- vay zındıklar. hemen perdeleyin
- iyi ama sebep ne gösterelim?
- site rengi yeşil kırmızı. illegal renkler kullanıyor deyin gitsin. sebep mi yok
Bunlar şaka gibi geliyor belki şu an ama çok çok kısa bir süre sonra başınıza - başımıza geleceklere sizlerde şaşıracaksınız. ama iş işten çoktan geçmiş olacak.
tehlikeyi hala sezemiyoruz değil mi...
- yasakpara siteleri kapanmaya başlandı. hemen ardından devletin yasakpara sitesinin reklamları hız kazanmaya başladı. her yerde "iddia " reklamları çıkar oldu.
- çocuk istismarı denildi ( ki ben 33 yaşındayım. 96 ten beri internet sektöründeyim, inanın türkiyede çocuk istismarı yayını yapan site görmedim daha. ) ve o bahane ile absürt siteler kapanmaya başlandı.
- Bugün hürriyette bir açıklama okudum. Bilmem hangi bakan açıkladı : internetin çivisi çıktı. Swinger ve satanizm yayılıyor. önlem alınacaktır.
- sonrada Ata'ya hakaretten Youtube sitesinin perdelenmesi gündemde ( Ata'yı ne çok severlermiş meğer..gözlerim yaşardı bu sevgi karşısında )
bak bak bak...açık açık demiyorlarki "
- Kardeşim bu kadar özgürlük bizi bozar. işimize gelmez. Mayamızda yok böyle oluşumlar.
Ardından " bilişim suçları " adı altında çıkan yasada şöyle bir madde konuldu :
* perdeleme işlemlerini mecliste kurulacak olan bir komisyon üstlenecek
perdeleme ? : internet sitelerine erişimi engelleme
mecliste kurulacak komisyon ? : daha internetin i'sini bilmeyen milletvekillerinden oluşacak olan komisyon
- sayın bakanım şu sitede çıplak karı resmi var
- öyle mi? hemen perdeyi çekelim
- sayın bakanım bu haber sitesi bizim iktidarı yerden yere vuruyor
- vay zındıklar. hemen perdeleyin
- iyi ama sebep ne gösterelim?
- site rengi yeşil kırmızı. illegal renkler kullanıyor deyin gitsin. sebep mi yok
Bunlar şaka gibi geliyor belki şu an ama çok çok kısa bir süre sonra başınıza - başımıza geleceklere sizlerde şaşıracaksınız. ama iş işten çoktan geçmiş olacak.
tehlikeyi hala sezemiyoruz değil mi...