İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternet hızım hakk.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
arkadaşlar az önce ttneti aradım dedim internet hızım düşük, ilgilendiler bi güzel, bizde bir problem gözükmüyor dediler, gittim bende airties'ı yine kurdum şifreleri değiştirdim, reset falan herşeyi yaptım, telefon bağlantılarına baktım bi sorun yok. Sizce problem ney?

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bende de yok. bişeref telekomun yalan cevaplarından birini dinledin masal niyetine aradığın kişiden.

alt yapı yetersizliğinden bağlantılar sürünüyor.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
kaç haftadır *ok gibi bağlantı hızım var, acaba sorun ney ya

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
bende de aynı sorun var,hepsi aynı bunların.müşteri çekmek için reklama trilyonları yatırırlar müşteriyi kapınca ilgilnemezler yeni müşterilere yelken açarlar.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
ama çok pis doldum, madem 8 megabit kaldıramıyor mahallem neden ilk günler 7.6 megabit hıza ulaştım. Şunu 1 megabite çekin bari ya, rezil durumdayım, 512 bağlantımı olur ********************************* evlatları :mad: lanet olsun size be

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
memleketlisini soyan bi şirket hiç bir işe yaramaz

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
ozaman defolsun gitsin memleketimden?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
git bombala ttneti deseler, gidip bombalıcak kıvama geldim şuan, kendime canlı bomba tutup alt yapısını patlatcam (calvin ip no mu isterlerse verme):peh:

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
git bombala ttneti deseler, gidip bombalıcak kıvama geldim şuan, kendime canlı bomba tutup alt yapısını patlatcam (calvin ip no mu isterlerse verme):peh:

saldırganın kimliği belirlendi

saldırgan iyinet kamplarında bir süre eğitim gören depresan nickli webmaster çıktı.iyinet'in saldırıyı üstlenmesi bekleniyor :D :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
8 megabitlik paket,15 gb ı bi kere aştım o da geçen ay 18 gb yapmışım, ama ay devretti, tekrar 8 liğe neden geçmiyor, ttnetteki gerizekalı çocuk santralinizde sorun vardır bizde bi prob. yok diyor, neymiş mahallem kaldırmıyor olabilirmiş, acaba dava açıp üyeliğimi iptal edebiliyormuyum? tüketici hakları kanunu bu konuda ne der bilen var mı?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Özellikle sordum çünkü 8mb lik o paketi kullanıpta hızı düşüp neden düştü diye şikayet eden olabiliyor. Neyse bunun bilincindesiniz.

Şimdi sizin yapmanız gerekenler şunlardır:
1.si mahallenizdeki bir ttnet bayisi veya satışını yapan bir dükkan varsa onla iletişime geçip sorunu ona anlatınız. Çünkü müşteri hizmetlerinin bulamadğı çözümleri onlar araya girerek başkaları ile konuşup sorunu çözdürebilir.

2.si ilk yöntem olmaz ise müşteri hizmetlerine hızınızı 8mb'ye kadar değil 4mb olacak şekilde sabitlemesini talep ediniz.

3.sü her iki yöntem de çözüm olmuyorsa ttnet'in web sitesi üzerinden paketinizi 1mb'e çevirmenizi tavsiye ederim.

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Yerlisi yok diyen arkadaşlarımız var ama yerlisi var. Biri ADSL (Koç.NET omurgasında) ve Turk.NET ADSL (Eskiden sabancıya aitti şimdi netone omurgasında) kendi altyapılarını kullanan yerli firmalardır. Biri ADSL kullanmadım ama özellikle Turk.NET'i tavsiye edebilirim.

http://forum.iyinet.com/insan-kayna...eligi-yaparak-para-kazanmak-2.html#post939628

Altyapı referans linki;
http://adsl.turk.net/altyapi.asp

Not : Altyapıdan kasıt iki damarlı bakır kablo ve bunlara bağlı ADSL pop noktası ise bunlar fiziksel altyapıdır ve tüm dünyada olduğu gibi bizde de ağırlıkla yerel telefon operatöründe olması şarttır. Durduk yere tüm tesisatı kazıp baştan çekmek öyle kolay bir iş değildir. Bu tesisat PTT zamanında onlarca yılda tamamlanmıştır. Ayrıca bunların da TTNET ile ilgisi yoktur Türk Telekom'un fiziksel alt seviye donanım altyapısıdır. Karıştırmayınız. Ayrıca Turk.NET ile en ufak bir yakınlığım bulunmamaktadır :)

Raqe

1
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Öncelikle türk malı ürünleri tercih edersek eğer iyi bir sonuca varacağımızı düşünüyorum ama bizim milletimizin büyük bir kısmı buna dikkat etmediği için yabancılara muhtaç oluyoruz.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
acaba modem ile bi alakası varmıdır, wirelles kullanıyorum acaba ethernete mi dönsem, hatta döneyim bi, hiç bir yere girilmez oldu, facebook yüklenmiyor, iyinet açılıncaya kadar 3 dakka geçiyor bu yorum için 5 dk bekledim yahu :S
2 yıllık sözleşmem henüz bitmedi, paketi iptal ettirebiliyormuyum?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.