İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternet`i Türk`ler bulsaydı...

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ağustos 2006
Mesajlar
0
Reaction score
1
Konum
GebZe
Bilgisayar acılış mesajları:
- Ad Soyad girin
- Sifrenizi girin
- Ikametgah girin
- Nufus sureti girin
- Annenizin genc kızlık soyadını girin

Internette gideceginiz adresi yazdiktan sonra ekrana gelen mesajlar:
- Emin misiniz?
- Ciddi misiniz?
- Bak son defa soruyorum!
- Günah benden gitti, bağliyorum.

e-mail almak için yapilmasi gerekli islemler:
1. Nufus Cuzdani asli ve noter tastikli fotokopisi
2.Ikametgah senedi
3.Savciliktan iyi hal kagidi
4. 6 fotograf
5.Son 3 ay icinde alinmis isme tescilli elektrik,su,dogalgaz faturasi
(odenmis olacak)
6. Erkek kullanicilarin Askerlikle iliskileri olmadigina dair tecil belgesi veya teskere belgesinin Noter tasdikli sureti.
7. 18 yasini doldurmamis kullanicilarda velilerinin yazili izin belgesi...
Not: Internet e-mail kullanim depozitosu 400$ olup aylik 50 milyon kullanim ucreti alinacaktir faturasini odemeyen abonenin e.maili kesilir.
(not: Internet isleri genel Mudurlugu, hicbir tebligat yapmadan abonenin e-mail adresini onceden haber vermeden kapatma veya degistirme hakkina sahiptir)

Baglanamama mesajlarI:
- Bu siteye giris Internet Yuksek Konseyi tarafindan yasaklanmistir.
- RTUK bu siteyi,cocuklarin zihinsel gelisimini engellediginden
dolayi bir(1) gun sure ile kapatmistir. - Aradiginiz adres Anayasa'ya aykiri bulunmustur.
- Site borcundan dolayi kapatilmistir

Baglanma mesajlari :
- Sitemizi sectiginiz icin tesekkür ederiz, sitemize girmekle artık sadece bizim sitemize geleceginize ve baska hic bir adrese gitmeyeceginize dair bir anlasmayi kabul etmis oluyorsunuz. Bu durumu kabul ediyorsaniz "Evet", etmiyorsaniz "Evet" tusuna basin. Ihtilaf halinde Istanbul Mahkemeleri gecerli olacaktir.

Hata mesajlari:
- Ulasmaya calistiginiz bilgisayarin mahallesinde elektrikler kesik oldugundan baglanti kurulamiyor.
- Eksik tusa bastiniz, lutfen tekrar deneyin.
- "Q" harfine bastiniz, bu durumun bir yanlislik sonucu olduguna inaniyoruz, Bir kez daha "Q" harfine basmanız halinde bilgisayariniz takibe alinacaktir.
- Hatasiz bilgisayar olmaz.
- Kime sikayet ederseniz edin.
 

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2006
Mesajlar
5,893
Reaction score
96
Konum
www.odatv.com
:))))))) süper , bunlar türkiye de gerçek ...fıkra değil gerçek..

isterseniz bir türk reklam firmasına üye olmayı deneyin ,mynet gibi...
 

TNT

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
13
Reaction score
0
Konum
Bursa
Türk Milletini Resmen Salak Yerine Koyan Böyle Yazı Çeşitlerini Foruma Koymamanızı Rica Ediyorum..REsmen Türk Milletiyle Dalga Geçiliyor..

Not: Herhangi Bir ArtNiyet Yoktur..
 

gifted

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
2,122
Reaction score
1
Konum
NeverLand
Evet bu yazı tam bir kara mizah ama işte tabi ülkemizle dalga geçmekte garibime gidiyor.Yani bu yazıdan çıkarılacak derslerle önlemler almak gerekiyor.
 

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ağustos 2006
Mesajlar
0
Reaction score
1
Konum
GebZe
Burda kimse Türkleri karalamıyor sadece biz bulsaydik neler olurdu onu demek istiyor arkadasim !!!!!
 

osahin

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2006
Mesajlar
4,978
Reaction score
34
Konum
kalbinizden :p
Komik güzel gülüp eğleniyoruz ama bu tür şeylerle arkadaşın demek istediğin genel anlamda hep biz Türkler diyip saçma sapan şeyleri söylüyoruz sanki bu tür şeyler sadece bize özgüymüş gibi doğrusu benimde hoşuma gitmiyor bu tür şeyler... Hadi biz kendi aramızda gülüp eğlenmek için söylüyoruzda bunları çok büyük medya kuruluşları köşe yazılarında, büyük internet sitelerinde yayınladıklarında çok kötü bir duruma düştüklerini düşünüyorum.
 

sempaty

1
İyinet Üyesi
Katılım
25 Şubat 2005
Mesajlar
3,824
Reaction score
19
Konum
hawaii. ama sanal tur.
arkadaşlar niye bu kadar geriliyorsunuz ki. sadece gerçek hayatta karşımıza çıkan bürokrasi denen illetin sanal aleme uyarlanmış hali.

salaklıkla ilgisi yok bence, varsa da bu bürokrasiye tıkayanlarda. bu işlemler benim hiç hoşuma gitmiyor. iyi ki sanal aleme henüz bu kadar yayılmamışlar..
 

Mohti

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Eylül 2006
Mesajlar
455
Reaction score
0
Konum
Zeytin Diyarı..
Süper dostum ellerine sağLik. :) İşi Siyasete dökmeyin artık yeter. Burası geyik Mizah eğlence konusu. Eğer isinize gelmiyorsa yazmassınız olur biter.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst