İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

internet tarifleri hakkında yardım

AYTAÇ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sınırlı internette yani 29 ytl lik tarifede kaç saat internete girebiliyorunuz kaç gb dosya indirebiliyoruz

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
sınırlı internette yani 29 ytl lik tarifede kaç saat internete girebiliyorunuz kaç gb dosya indirebiliyoruz

Saat konusunda bir sınırlama yok
ama 4 GB indirebiliyorsun 4 GB ti gecersen mb başina fazla para ödüyorsun

Upload paylaşım amacli olduğundan ücretsizdir..

X

Xman

Misafir
saate bakmıyolar 8 saat diye geçiyo ama ben 10 saatten aşağı kullanmadım hiç, ama bi limit aşımı gelmedi, kota 4gb onu geçersen ek ücret geliyor ama.

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
saate bakmıyolar 8 saat diye geçiyo ama ben 10 saatten aşağı kullanmadım hiç, ama bi limit aşımı gelmedi, kota 4gb onu geçersen ek ücret geliyor ama.

bi ara bende kulandım 29 luk
saat olarak
günün 24 saati sürekli nete bagli idi ve ücret fark etmedi 29 geldi

bu 29 lar harici fazla gelen oldu ise indirdiğim fazla GB sınırından oldu
kendi adıma konuştum en sağlıklısı ADSL hizmetlerii arayarak bilgi alman

RaSCaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
download ve video müzik dinleme olaylarına girmezsen 7/24 kullan farketmez.Bazı arkadaşlarda sadece download olduğunda kota doluyor sanıyor ama video izlerkende veri gelip gittiğini düşünemiyor bunlara da dikkat edin tabi.

X

Xman

Misafir
2 senede 1 kez 1 gb olmuş kullanımım genelde ayda 700-800 mb anca kullanıyorum 3 gb havaya gidiyor

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Download pek yapmam, görüntülü bir şeyler kullanmam (sohbet, film vs), mp3 program indirmem, ama o site senin bu site benim gezerim. Aylık ortalama 14-15GB gidiyor

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla ben kafama göre takılıyorum işte aylık 100gb a yakın veri indiriyormusum
kotalıdaki en büyün yalnış
izlediğin videolar kotadan gitmez indirmiyorsun diyen insanlarındır.
videoyu izleyebilemek için bir veri alışverişi yapman gerekirki önce bilgisayar ön belleğe alır sonra sana gösterir bu durumda indirmiş sayılırsın ;)
ikinci yalnış saat sınırlaması
saat sınırlaması kullandığın tarife hızını baz alarak yapılır ama normal bir internet dolaşımı full kapasite kullanmaz bu durumda bu işi saate bağlamak yalnış
kota aşımıda eskiden her 100mb a 1 lira gibi oluyordu ama şimdi bilmiyorum
ayrıca diğer bir konu eğer kotayı aşarsan sana gelicek fatura en fazla kullandığın paketin sınırsız ( kotasız ) ücreti kadar olur.

bunlar bildiklerim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.