İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternet üzerinden ithal ürün satışı yapıyorum, şuanda işler vaziyette

FthAtes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba

Çin’den kâr marjı yüksek olan kadınlara yönelik ürünlerin ufak çapta (8, 10 bin liralık) ithalatını yaparak, internet üzerinden satışını yapıyorum. Aynı zamanda bir bilgisayar toptancısında satış temsilcisi olarak çalıştığım için gerekli ilgiyi gösteremiyor olmama ve sadece GG aracılığı ile satış yapmama rağmen aylık cirom 4,000 tl civarında. Genel olarak kâr marjı %80, %100 aralığında. Mevcut işimden ayrılarak bütün vakit ve enerjimi bu işe ayıracağım. Ürün yelpazesini genişleterek. Bütün ürünlerimizin Türkiye’de ki alış veriş sitelerinde(GG, N11, Sanalpazar, Sonteklif, Sahibinden, Superalsat, Hemenalsat vs.) ve kendi kuracağımız perakende, toptan eticaret sitelerimizde ve ek olarak edineceğimiz bayi eticaret sitelerine stoksuz satış yapmalarına olanak sağlayarak ürün tedarik ederek ciro arttırmayı hedefliyorum. Bu çalışmalar yapıldıktan sonra, gerekli ilgi ve alakayla mevcut ciroyu 4’e, 5’e katlamak gayet elle tutulur bir hedef. Yapılabilecekler arasında saha çalışması yapılarak toptan satış yapmakta var.

İthalat ve internet üzerinden satış yapılabilmesi için gerekli kurumlara kayıtlı (Gümrük bakanlığı, sanayi odası vs.) şahıs firmam var. Alış veriş platformlarının istediği bütün evraklar temin edilmiş durumda. Şuanda ithalat ve internetten satış yapmaktayım. İşi geliştirmeme yardımcı olacak ve yatırım yapacak bir ortak arıyorum.

bornvip

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok aman aman bir yatırıma gerek yok. Eticaret siteni aç ilk önce. Sonra adwors ile anlaşarak günlük bütçeni ayarla ve reklam ver. Güzel gelirin var. Bu yüzden günlük 50-100 tl arasında reklam yapabilirsin. Ayda 2bin tl arası harcayabilirsin. Güzel getirisi olur. Bunun için ortağa inan ki gerek yok. Ayda 2bin tllik reklam,ilgili kategoriler seçildiği taktirde güzel getiri yapacak ve aydan aya bunu katlayabileceksin. İlk ay 2bin tl,2.ay 3bin tl falan..
İyi satışlar..

burhanozdes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam ciddi düşünüyorum

skype eklermisin
skype adresim : burhanozdes

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5