Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İnternet Üzerinden Yayın Yapmak ?

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
40
İnternet üzerinden yayın yapmak istiyorum, örneğin CL maçları UEFA maçları vb gibi. Araştırdım biraz ama beceremedim pek. Bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi acaba. Nasıl yapılır neyle yapılır

RecLast

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
XSplit Broadcaster Programı var çok kolay ve ücretsiz bir program. Bilgisayarındaki görüntüyü istediğin yerde yayabilirsin. Fakat televizyondan yayını çekermi bilmiyorum bilgisayardan görüntü olarak yollamak istersen güzel bir program ;)

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
40
XSplit Broadcaster Programı var çok kolay ve ücretsiz bir program. Bilgisayarındaki görüntüyü istediğin yerde yayabilirsin. Fakat televizyondan yayını çekermi bilmiyorum bilgisayardan görüntü olarak yollamak istersen güzel bir program ;)

denedim onu hocam ekran goruntusunu alıp programa verebiliyorum ama stream aldığım sitede görüntüyü izleyemiyorum bi türlü açılmıyor

RecLast

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
Aslında açılıyor hocam biz yayınladığımızda göremiyoruz. Diğer kişiler görebildiklerini söylüyorlar. Bendede aynı problem vardı neden bilmiyorum ama herkes izleyebiliyorken ben izleyemiyorum kendi yayınımı^^