İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternet yasaları hakkında bilgi sahibi arkadaşlara bir soru?

babish

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar kısa ve öz olarak yazıyorum social engine alt yapısı kullanarak kendimde eklentiler yapmak suretiyle facebook clone tarzında bir çalışma yaptım.. ufak tefek kazanmak için pazarlıyorum da.. ne kadar etik olduğu benim içinde tartışılır ama kendi çapımda küçük bi pazar keşfettim ve ihtiyacımca kazanmak istiorum..

Şimdi sorum şu ki: Facebook templatesini klonladım.. tescilli resimlerini logolarını kullandım.. vesiare... en kötü ihtimal başıma ne gelebilir? bilgi sahibi arkadaşlar yorum yaparlarsa çok sevinirim..

Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkür ediyorum..

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
facebook u zaten ücretsiz dağıtıyorlardı bu yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
En kötü ihtimalle kul hakkı yemekten günah işlemiş olursunuz.
Olası ihtimalde ise site Mynet'in büyüklüğünün sekizde birine ulaşmadan Facebook kalkıp buralarda avukat arama derdine düşmeyecektir.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-konu dışı - angelo mynet nekadar büyük? merak ettim şimdi.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
6 milyon üyesi, 14 milyon tekil ziyaretçisi olduğunu yazmışlar Alexa'da.

babish

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar öyle mynetin 8de biri falan gibi bi büyüklüğe ulaşacağı falan yok! belki 1000 de biri belki daha az. sadece en kötü ihtimal türkiyede mahkemeye verseler bilmiyordum deyip geçiştirebilir miyim basit bi şekilde?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.