İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternet Yatırımcılığı

T

The_Best

Misafir
Değerli Dostlarım, internet üzerine altyapı oluşturarak ne gibi yatırımcılık yapılır,
Fikirlerinizi bekliyorum, lütfen ciddi fikirler olsun.
sermaye (5000 YTL)

E

European

Misafir
absürt portal aç çok sağlam bir serverda
+ mp3 koy..yani " ault-mp3 " sitesi karışık olsun..
5-6 ay sonra kazanmaya başlarsın ciddi paralar..

starter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sana önerim artık bu "mp3 sitesiydi" , "absürt siteydi" fikirlerini öncelikle aş, şu kadar ziyaretçim olsun şu reklamı yayınlasam böyle paralar getirir fikirlerini bir kenara bırak ve büyük düşün.

Bırak artık sen başkalarının değil başkaları senin reklamlarını yayınlasın, internetten gerçekten para kazanmanın tek yolu "kendi ürününü satmaktan" geçer. Bu ürün elle tutulur bir ürün olabileceği gibi "software" , "üzerinde diğerlerinde gerçekten üstün bilgin bulunduğu bir konu hakkında hazırlayacağın bir e-kitap" vs. benzeri şeylerde olabilir. Bunu yaparken siteyi kendi emeğinle hazırlama gibi senin en değerli servetin olan zamanını kaybettirecek bir yolu terkedip, bu işe yıllarını vermiş profesyonel insanların çalışmalarına başvur. Bu hazır bir script, profesyonel bir tasarım şirketi yardımı vs. olabilir.

Söylediğim gibi kendi malını on-line satabileceğin bir temel oluştur ve ilk kazançlarının tümünü reklama geri ver emin ol daha fazlasını sana getirir, bir de bir affilite programı oluştur ki gerçek kazananlar kervanına katılasın, ama bu 5000 YTL ile ne kadar olur onun konusunda şüphelerim var, hadi sana kolay gelsin..

F

fenerli

Misafir
elinde bulunan domaini (çok daha fazla bir para ettiği halde sırf tembel ve köşe dönücü zihniyette olmasından dolayı) 500 - 2000 ytl arasında satanlar var, böyle bir domaini al, web sitesinde birkaç sayfa domain konusu ile ilgili bilgiler olsun, 3000 ytl ye de google da reklam ver. 3 ay sonra bu domaini 15.000 ytl satabilirsin.

korayx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
msn de buluşalım

selam dostum benim elimde ileriye dönük bir proje var ve onu burda açıklamak istemiyorum eğer ilgilenirsen msn de buluşalım ok

[email protected]

M

Maxi

Misafir
Türkçe ve Ingilizce bir Hosting directory sitesi açmanı öneririm. 500 YTL site masrafları olur. Diğeri ilede hedef kitle reklamı ver.. (Adsense / Webmaster forumları)
Bunu herkese söylemem ona göre ;)
Zamanım olsa ben yapacağım bunu..

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Maxi'nin fikri iyi..

yada yasakparakuponu.com adlı domaini sahibinden satın al ve bir yasakpara sitesi aç
( domain sahibi ben oluyorum ) :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.