M
Merthan
Misafir
Birakin bu "kisi olarak x i sevmem ama işinde başarılı" sözcükleri ile bilincalti psikolojik operasyonlari. önce yazdigimdan ne demek istedigimi anlamaya calisin. Kimse kimseye ben bisey basaracagim dediginde engel olamaz zaten bizde mani olmuyoruz basarana destek veriyoruz ama durum basaracagim demek degil burada. Ortada piyasadan toplanmak istenen bir para ve sadece vaadler söz konusu.. SCT denen arkadas optimizasyon konusunda deseki(sadece ornek veriyorum), "bakin ben pr8 bir siteye sahibim, arama sonuclarinda su sirada cikiyorum ve bu sitenin bana ortalama getirisi bu alin buda hit istatistikleri.." bizde baksak hitlerine ortalama kafamizda bir hesap yapsak desekki bu hit bu reklam yerlesimleri ile bu kadar para kazanabilir, pr8 de sahte degil.. o zaman 400$ degil 800$ bile basariz.
Sen ne kendi yazdığından, ne de benim yazdığımdan birşey anlamamışsın ki. Sana ne diye psikolojik baskı uygulayayım. Adamı sevmiyorum ama, işinde başarılı olduğunu biliyorum. Bunu söylediğimde bu cümlenin altında eziliyorsan, bana hangi cesaretle cevap yazabiliyorsun merak ettim.
İşine gelmiyorsa para vermezsin, oluşumun içinde de olmazsın. Ya da ihtiyacın yoktur, katılmazsın.
İyi o zaman, ben bir market açayım ama reklamını yapmayayım. Marketim kendi kendine büyüsün. Yeni bir market açacağım zaman, benim önceki market çok büyüdü demekki ben bu işi iyi yapıyorum haydi benim markete alışverişe gelin diyeyim.
Hem nereden biliyorsun bu arkadaşın bahsettiğin gibi bir geliri olmadığını. Varsa ve gerekirse zaten bunu dile getirecektir.
Ayrıca, bu işten sadece bu işi iyi bilenler para kazanmıyor. Şahsen ben, hiç birşey bilmediğim halde bu işten iyi para kazanıyorum. Çok para kazandığını belgeleyen herkese de bu işi bana öğretecek diye para verilmez. Bu da ek bilgi olsun sana.