İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternete bağlanamıyorum

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ben yeni bir masaüstü aldım ancak SpeedTouch 330 ADSL Modem i masaüstündeki pc ye kuramıyorum.Vista olmasından kaynaklanıyor sanırım.
Vista driver kuruyorum pc ye ama sanırım olmuyor.
Yani olmuyor derken ordaki dosyayı kurduktan sonra User ve pass yazacak yer çıkmıyor?
Vista driver'ı kurduktan sonra birde modemin cd sini takıp o user vs pass girilecek yeri kuruyorum bu seferde.
''Could not find or create Speedtouch Connection entry'' diyor.

Acil yardım lazım.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
benimde böyle bir problemim oldu,Modem arayüzün'den girip modemi tekrar kurduktan sonra olmuştu

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hallettim nasıl hallettiğimide söyleyim benden sonra arayan arkadaşlara yardımcı olalım.
Modemin resmi web sitesine girdim.Orda vista driver var aynı zamanda türkçe kurulum klavuzunda tam olarak anlatımı var.
Oraya göre uyguladıgınızda problem kalmıyor.

Şimdi forza bu oyun işini nasıl halledicez paşam :)

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
Usb modem kesinlikle almayın.
Oyun için sanırım port açmak istiyorsun. Usb modemlere port açılabildiğini daha önce hiç duymadım.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Şimdi forza bu oyun işini nasıl halledicez paşam :)

hayırlı olsun:).

hocam empire total war çok güzeldir ama oyun çıkalı daha 4,5 ay olduğu için tüm patchleri vs, türkçe yama falan tamamı yok.

o yüzden ben sana Mediavel 2 total war 'ı almanı tavsiye ederim,kurulumu kolay,tek dvd'de çekiyorlar,zahmetsiz,full türkçe,full yamalar,herşey mevcut yani.

ben bile empire total ı oynarken zorlanıyorum,ingilizce yerler çok fazla,açıkcası insana pek zevk vermiyor :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.