İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternethaber.com - Bu Bir Reklamdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

HoBaa

Misafir
Geçtiğimiz günlerde İnternethaber.com Bir ankaralı genç tarafından heklenmişti.Ancak İnternethaber.com yetkılılerı tarafından hala nasıl oldugunu anlamadıgım bır sekılde geride bır guzel alınmıştı.Çocukta hapıse atılmamıştı.Yanı herşey gelıştıgı gıbı bıtmıştı.

Ancak İnternethaber.com 'un Bu olaylar Sonucunda Yaptığı Saçma sapan yazılar,Basın açıklamaları ,Haberler Gerçekten Çok ilginçti.

Mesela

internethaber.com un web sıtesınde 2 gunde gecen haberlerin sayısı 10 u buldu tabı gazeteciler.com ve Butun tv kanallarının Haberi cabası.

İnternet haber.com un sahıbını Bır televole muhabırı ıle roportaj yaparken gorecegım hiç aklıma gelmemişti Açıkcası.Birde Çocuga sormuşlarda işte nıye hekledınde ''İşte oda demışkı Turkıyenın en ıyı haber sıtesı bu yuzden hekledım '' Yapma be Bende yedim.Ulan daha 10 dakıka once bır tv kanalında cocuk Açık buldum ugrastım hekledım dedi.

Şimdi internethaber.com Un Günlük Hit değeri Normalinden 50 kat daha yukarı fırlamıştır.Tv de reklamının yayınlanmasının gururunu yaşıyor olacaktır.

Ayrıca internethaber reklam alan bır sıte artık Reklam fıyatlarıda bır haylı artacaktır.

Mesela Şu an sıteye gırın Özel haber olarak gecıyor..

heker Show TV'ye haber oldu..

Düşünün İnternethaber.com heklenılmesının uzuntusunu Kullanıcıları Ile paylaşmıyor.

Adamlar İnternethaber.com Un Showtv De yayınladıgını belgeleyıp sıte kullanıcılarına sunuyorlar..

Düşünün...................

Bu BİR REKLAMDIR..

Y

Yns

Misafir
Reklam için mi cezaevinde bir genç yatıyor ? Evet bu bir reklam ama mizansel , düzmece bir olay değil.

H

HoBaa

Misafir
Olayın duzmece oldugunu soylemıyorum zaten.

Olaya İnternethaber.com un bakış açısı ve Konuya yaklaşımı degerlendırırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.