Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eger web tabanlı derseniz yazan tr de çok cıkar. ama ultima online gibi derseniz biraz zor. Gercekten profosyonel kişilerin yapabilecegi bir şey. Turkiye de öyle bir şirketin olacagını sanmıyorum.
K.O oyununun sadece oynatım (kurulum ve server işletme) lisansının 9.9 milyon dolar olduğunu düşünürsek bu yatırımı yapabilecek firma var ise yazıcak bir den fazla firma sayabilirim size
benim tahminim arkadasların baska bir fikri var gibi yeni bir oyun ama yeni bir oyun yazmanın maliyeti cok yuksek k.o 9.9 milyon dolar odeyen adam varmısmıs türkiyede ( merak ettigimden sordum) ve yazıcak firmaya bisey diyemem ama yazacak kişiler vardır (farklı firmalarda birleşip oyle yazarlar) ama buda olmaz bizimkileri bilirsiniz tek biz kazanalım hesabı
9. ayın 29 unda konu açılmış. 1 aydan fazla olmuş
konu azda olsa hortlamış ama yazayım.
Türkiye'de bu işlerle ilgilenen kişiler mevcut. ayrıntılı bilgi için benimle iletişime geçebilirsin.
Projeniz ciddi ise sizi gerekli kişilere ulaştırabilirim.
mesela: http://www.empatidesign.com/oyun.php
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.