İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten azda olsa bişeyler kazanmak istiyorsanız

mustibuk

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Eylül 2013
Mesajlar
18
Reaction score
0
Bugün; 3:26:06 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
Merhaba arkadaşlar,
Nette boş vakit geçirirken belki sizde azda olsa bir şeyler kazanmak isterseniz size bir site tanıtacağım.
Sitenin adı: Neobux
Peki bu sitede ne yapacaksanız ne kadar kazanacaksınız?
Bu sitede size günlük reklamlar gelecek ve siz onlara tıklayarak para kazanacaksanız. Tabi ki öyle uçuk paralar değil bunlar. İlk zamanlar sıkılıp bırakacaksınız belkide ama benim tavsiyem devam etmeniz.
Sitede gelen reklamların ücretleri 0,001$, 0,005$, 0,010$ ve 0,015$ bunlardan genellikle alacağınız 0,001$ olanlardandır.
2$'a ulaştığınızda paranızı paypal hesabınıza çekebilirsiniz. Ödemeler anındadır. İlk girdiğinizde birden olmasını beklemeyin zamanla sabredin tıklayın siteyi kurcalayın ve göreceksiniz ki daha çok kazanmaya başlamışınız.
Neler yapabilirsiniz sitede?
1) Reklam tıklayarak para kazan
2) Tıkladığınız her reklam başına size 3 adprize verilecektir. Adprize sitenin hediye dağıttığı bir sistem. 50$ ve altın üyeliğe kadar hediyeleri bulunmaktadır.
3) Rental Referal yani kiralık referans alarak onların tıklamasıyla para kazanmak. Standart üye iken fazla bir kazanç getirmez ama başlangıç için en azından iş öğrenmek için bence yapılmalı.
4)Direct Refferal burada eşinizi dostunuzu tanıdıklarınızı altınıza üye yaparak onların tıklamasıyla sizde kazanın. Kiralık referans gibi para ödemeden kazanın hemde.
5) Ve geldik önemli bir gelir kaynağı olan mini jobs. Burada site size küçük görevler verir ve karşılığında size para öder. Biraz İngilizce biraz dikkat ile yapılabilecek kolay görevler. Yapmanız gereken kolay bir yöntem gelen minijobları yeni sekmede açıp Türkçeye çevirmek. Ben öyle kullanıyorum ve daha kolay oluyor.
Sitenin içinde Türkçe forum mevcut orada yüzlerce kullanıcı var ve bu sitede. Aradığınız soruların cevaplarını çok rahat bulabilirsiniz. Birden çok paralar kazanmayı beklemeyin arkadaşlar sabredin sadece.
Benim refferal linkimden üye olmak isterseniz sizinle paylaşıyorum buyrun: http://www.neobux.com/m/v/?rh=6D75737469626F6F6B
Elimden geldikçe sorularınıza yanıt vermeye çalışırım teşekkürler.
Site linki: www.neobux.com
 

mustibuk

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Eylül 2013
Mesajlar
18
Reaction score
0
yeni değil kardeişm bayadır varmış bende yeni sayılırım :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst