İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten Bende Kazanmak İstiyorum Diyenler…

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
doalar.jpeg

Param yok diye lidyalılara bende çok sövmüştüm.

İnternetten para kazanmayı kendine meslek edinmiş insanların olduğunu artık biliyoruz.Kazandırırmı kazandırmazmı derken,işin içine girince kazandırdığını gördük.

İnternette para kazanmanın birçok yolu mevcut.Bunlardan bazıları Anket doldurarak,facebook sayfa beğenerek kazanma,facebook ile paylaşımlardan kazanma,link kısaltarak kazanma,blog yazarak kazanma,resim yükleyerek kazanma,içerik ekleyerek kazanmasiteye adsense reklamları ile kazanma,reklam tıklayarak kazanma ve affiliate satış ortaklığı siteler ile ürün satışından komisyon kazanmak gibi çok sayıda kazanç türleri mevcut.Küçük veya büyük hepside ayrı ayrı kazandıran sistemler.

Bu sistemlerin hiçbiri siz ilgilenmeden kazandırmıyor.Yani hangi sistemi kullanırsanız kullanın hepsi kendine göre belli süreler gerektiren çalışmalarla kazandırıyor.

Bu sistemlerden siteniz olmadan para kazanmak isteyenlere önerebileceklerim şöyle;

facebook kazançları
Anket Kazançları
Link Kısaltarak
Yazı Yazarak

Adsense Kazançları

Eğer bir siteniz var ise veya satış ortaklığına uygun bir site açmayı düşünüyorsanız,o zaman affiliate dediğimiz siteler ile daha iyi kazançlar elde edebilirsiniz.Peki “Affiliate Nedir?” ya da “Affiliate Marketing Nedir?”

İngilizce, Affiliate Marketing ya da Performance Marketing olarak kullanılan ve internet pazarlamanın önemli bir dalı olan bu işe Türkiye’de affiliate marketing, affiliate pazarlama, performans pazarlama, satış ortaklığı, gelir ortaklığı gibi birçok farklı ismide bulunmaktadır. Google anahtar kelimelerin'de, Türkiye’de en çok “affiliate marketing” olarak, yani İngilizcesi ile aynı şekilde kullanıldığını görülmektedir.

Affiliate marketing ticarette en eski uygulama yöntemlerinden birisidir. Affiliate Marketing’de reklamveren, ürünlerini ya da servisini internet ortamında pazarlamaları karşılığı affiliate’lere satış ya da lead başına önceden belirlenen bir komisyon öder. Affiliate’ler reklamverenin kampanyalarını birçok farklı kanaldan pazarlarlar. Bu kanallar, kendi sitelerine reklam banner’ları koymaktan, sosyal medyada direk affiliate linklerini paylaşmaya kadar çeşitli olabilir. Her affiliate’in kampanya bazında kendine özel bir linki (URL’si) olduğu için, affiliate sistemleri gelen satış ya da lead’leri spesifik affiliate ve kampanya bazında takip edebilir.

Birçok affiliate kazanç siteleri önerebilirim.Bunlardan bazıları şöyle;

Yanlız bu sistemler için bir site yapmanız lazım.Eğer site nasıl yapılır?bir bilginiz yoksa,buraya tıklayarak,site kurma konusunda öğretici bilgiler içeren e-kitabı alın.Bu size oldukça fayda sağlayacak.Çünkü sadece site yapmak yeterli değil.Sitenizin hitinin de yüksek olması lazım.

Clickbank : Bu sistemden herkes iddialı kazançlardan bahsediyorlar ama ben zırnık alamadım.Kendi hatamdan olsa bile kazanmadığım bir sistemi tavsiye etmiyorum.

Zanox : Henüz yeni üye oldum.Bu konuda çalışmalarım devam ediyor.İlerleyen dönemlerde net bir açıklama yazarım.

Clickmerkez: Bu sistem içinde çok iddialı şeyler yazmışlardı ama,buradanda bir şey kazanamadım.

Gelirortakları: Arkadaşlar bu sistemden de birşey kazanamadım neyazıkki.Yanlız bu işlere başlarken,sitelerim yeni ve hiti azdı.Tabi bunuda gözönünde bulundurun.

XTİCARET: Tabi şu anda birlikte çalıştığım sistem bu.İnternette araştırma yapanların öncelikle karşılaştıkları ve en çok tavsiye edilen sistemdir.Benimde para kazanmış biri olarak tavsiyem budur.Sisteme ücretsiz üye olabilirsiniz ama,ürün linklerini göremezsiniz.Sadece birdefaya mahsus 20TL ödeyerek linklere ulaşabiliyorsunuz.Sonraki dönemlerde,sistemi daha etkin kullanmak istereseniz,diğer üyelik seçeneklerini değerlendirebilirsini.Bu sistem içinde internet dükkanı denilen bir gelir sistemi daha bulunmaktadır.Esasen sizin satın aldığınız bir domaini yönlendiriyorsunuz.Onlarda size host hizmeti veriyor.Bunu dışında size sitenizi hazırlıyarak paneli ile teslim ediyorlar.Yani site bilginiz yoksa bile sizin site sahibi olmanızı kolaylaştırıyorlar.Buraya tıklayara XTİCARET üyeliğinizi başlatarak bu sistemden sizde hemen kazanmaya ilk adımı atın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.