İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

internetten EK İŞ yaparak EK GELİR sağlama yolları

serdar5884

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Haziran 2013
Mesajlar
52
Reaction score
0
internetten ek iş yapmanın yollarının anlatıldığı ve gerçekten çok şey öğrendiğim, para kazanmamı sağlayan bu yazıyı sizinle paylaşıyorum. kolay gelsin.

Merhaba, en kolay yoldan internetten ek iş yaparak ek gelir sağlama yollarını anlattığımız kısa adı www.ekgelir-ekis.org adlı internet sitemize hoş geldiniz.

İnternetten para kazanmak için denene yanılma yoluyla yaptığım bir çok sistem oldu. Çok zamanım boşa gitti diyebilirim. O tarihlerde bu işi en kolay ve gerçekçi olarak anlatacak güvenilir kaynaklar eğitim setleri yoktu. Şuanda piyasadaki eğitim setlerine bakarak internetten ek iş yaparak ek gelir elde etmek isteyenler kesinlikle şanslı diyebilirim.

Eğitim Seti Gerekli Midir?


Yukarıda da bahsettiğim gibi internetten ek iş yaparak ek gelir elde etme üzerine yazılmış eğitim setleri sizi en kısa zamanda, sağlam ve güvenilir sistemlere yönelterek en kolay şekilde hedefe götürürler. İsteyen herkes internetten site kurabilir, yazı yazabilir ama kurduğu sitesini ve yazılarını Google arama motorunda üst sıralara taşıyarak okuyuculara ulaşmasını sağlayacak bilgiye sahip değildir ve bunu ek iş olarak yaparak ek gelir elde edemez.

Bu nedenledir ki ek iş yapmak isteyenlerin kendisine sürekli olarak ek gelir elde etmesini sağlayacak sistemleri hızlı bir şekilde öğretip yol gösterecek eğitim setlerine ihtiyacı vardır. İnternetten ücretsiz olarak elde ettiğiniz bilgiler size sadece zaman kaybettirir. Kimse doğru bildiği ve insanların ek iş yapıp ek gelir elde etmesini sağlayacak bilgileri ücretsiz olarak vermez. Tabiki bunun bir karşılığı olmalıdır ama bunlar ileride kazanacaklarınıza göre devede kulak gibidir. Bu eğitim setleri piyasada ortalama 45 ile 90 TL arasında satılmaktadır. Sizlere tavsiyemiz bizzat inceleyerek benim de para kazanmamı sağlayan sitemizde tanıttığımız bu sayfadaki eğitim setlerini tercih etmeniz.

İnternetten Gerçekten Para Kazanılır mı? Ben de kazanıyor muyum?

Ben de sizin gibi internetten ek iş yaparak ek gelir elde etmek için yaptığım araştırmalar sonucunda bir çok eğitim seti aldım ve en sonunda hepimizin bildiği ve kullandığı ama sadece facebook, sohbet, haber okumak yada oyun oynamak için kullandığımız internetin gücünü keşfettim ve artık bu yolla hiç de fena sayılmayacak derecede paralar kazanıyorum. Gerçekten para kazanıp kazanmadığımı KAZANÇ KANITLARI sayfamdan görebilir inceleyebilirsiniz.

İlk paramı kazandıktan ve bunun devamını gördükten sonra yakın arkadaşlarıma da öğrettim. Artık bu deneyimlerimi isteyen herkesin ek iş yaparak ek gelir elde etmesini sağlaması için internetten de paylaşmaya karar verdim ve açtığım bu sitede paylaşıyorum.

Şimdi insanlar madem internetten ek iş yaparak ek gelir elde edip para kazanıyorsun bu bilgileri neden bizimle paylaşıyor ve ücretli kitapların reklamını yapıyorsun diye sorabilir. Yukarıda da dediğim gibi kimse bu değerli bilgileri ücretsiz vermek istemez. Eğitim setleri satış ortaklığı sisteminin en önemli parçalarından biridir. İleride siz de bu eğitim setlerinden öğrendiğiniz yöntemlerle bu ürünlere satış ortağı olarak belli komisyonlar alarak ve ek gelir elde edeceksiniz. Ayıca ek iş yapmak amacıyla sitenize ya da bloğunuza reklam alarak kendinize ek gelir sağlamak sizin en doğal hakkınız diye düşünüyorum.

Bol kazançlar dileğiyle...

KAYNAK: www.ekis-internettenkolayparakazanmayollari.org
 

kaslan1001

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Haziran 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
Ek iş Yaparak nasıl para akzanırsını ?

Arkadaşlar bir çok iş denedim avon amway vs vs hepside az para kazandırıyor.yani emeğin yanında para hiç bir şey mc donaldsta part time çalışsaydım ondan daha fazla kazanırdım.Bana böyle sağlam bir iş önerecek varmı ek iş nitelikli.İnterneti geziyorum bir rsitede iyi uldum ama açıkçası yapıldımı diyede merak ediyorum.klasik boşta olabilir.bana fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

http://orjinalisfikirleri.com/lyoness-ile-nasil-para-kazanilir/

lyonesin adınıda ilk kez duyuyorum bu arada bilen varsa ok
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst