İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten Günlük 10$ Kazanmak için İçeri Girin | e-Kitap

kingturks.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM,SONUÇTA BU DA BİR DERS. DOĞRU YERE TAŞIRSINIZ.TEŞEKKÜRLER

h t t p : / / b1110.hizliresim . co m/11/10/5/4215 . jpg

Merhaba arkadaşlar,Bu kitabı okuyan herkes artık internetten en az 10$ kazanacaktır.Kitabı hazırlamam uzun sürdü.
Kitap toplam 17 sayfadır.İçerisinde internetten nasıl para kazanırız. Kazandığımız paraları nasıl arttırırız.
Hangi yöntemle daha fazla kazanırız,hangi firmalardan daha iyi kazanırız gibi konuları ele aldım.Benim internetten kazancım
son bir ayda günlük 14$-17$ arası oldu.Ben nasıl kazandığımı bu kitapta anlattım.

Kitabın ücreti sadece 10 TL'dir. Bu kitabı okuduktan sonra günlüğünz 10$ 'a yakın ya da daha fazla olacaktır.

Kitabın içerisinde hitli forum sitesi hediye olarak verilmiştir. Toplamda 370 tane hitli forum sitesi bulunmaktadır
Bunun yanı sıra kitabın içerisinde Multiposter programıda vardır. Aldıgınız e-kitabı ücretsiz olarak dagıtmazsanız sevinirim
Hem sizin paranıza yazık hemde benim emeklerime yazık olur.

Ödemeleri Paypal ve İş Bankası olarak alacağım.

Kitabı almak için [email protected] adresini msn adresinize ekleyiniz.
ya da Paypal hesabıma ödeme yapınız daha sonra ö.m ile isim soyadınızı atınız.Bende size e-kitabı yollayayım

Paypal Adresim: can_1c @ hotmail . com

wazesx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bide hayrına bi şey yapın herşey ticaret olmuş.ama sende haklısın bize para lazım.

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
günde 10$ biz kazanacaksak sen yazar olarak en az 100$ kazanıyorsundur... 100$ ın varken günlük neden kitap başı 10 tl ile ugrasıyorsunki boş iş..

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
İnsanlar Kitapları Satın Almaktan Bıktı :)

teknotekkk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkes kitap peşinde 350 adet forum sitesi var diyor bu kadar forum sitesine bağlanmak çok zor ve zahmetli

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.