İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

internetten ilk 10 doları kazanmak

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
aşağıdaki tanıtacağım site tıkla veya yayınla kazan tarzı bir program değil. size çeşitli siteleri ve programları kullanarak 30 gün içinde internetten nasıl 10 dolar kazanabileceğinizi anlatıyor. anlatımlar ingilizce videolardan ibaret. her gün bir araç/bir site hakkında fikirler yayınlanmakta. sitede yer alan bilgiler ile 10 doların fazlasını veya azını kazanmanız mümkün. kazanamasınız bile öğreneceğiniz bilgiler yanınıza kar kalır. program a katılım için sadece üye olmak yeterli, herhangi bir teklif doldurmanız veya ödeme yapmanız gerekmemekte. vereceğim link sadece kaç kişiyi siteye davet ettiğimi takip amaçlı. site yapımcıları belki üye edilen kişi sayısına göre bir hediye verebiliriz diyorlar ama ortada kesin bir şey yok.
refli link:
http://www.ThirtyDayChallenge.com/challenge/24356
eğerki ödül kazanma sen, ben cimrilik yapmak istiyorum :D derseniz refsiz link:
http://www.ThirtyDayChallenge.com/

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
bensem ben yaptım kardeşim ben belki büyük düşünüyorum öyle tanıtımları yaparken alah allah..
10 dolar kazanmak için döküman okumaya gerek yok.. ayda 10 dolar insanı ne batırır ne çıkarır..

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bensem ben yaptım kardeşim ben belki büyük düşünüyorum öyle tanıtımları yaparken alah allah..
10 dolar kazanmak için döküman okumaya gerek yok.. ayda 10 dolar insanı ne batırır ne çıkarır..

ama sen değilmisin '' raikkoSL 1.04$ ALDIM!! '' diye başlık açan...
ama sen değilmisin '' bux.mashro3na surf sitesi ödeme aldım '' diye başlık açıp
1$lık ödeme screenshot'ı koyan.

Baya büyük oynuyorsun dikkat et yakında ekonomiyi tek bir hareketinle yerinden sarsma..

Ben bu konuyu niye genişlettim ? Kendinin ne olduğunu bil,gör önce.Sonrada küçük hesap adamı olmayan insanları seninle karıştırma.

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
ya sen şimdi benim geçmişte ne yaptığımı boşverde artık ileri bakın diye yazıyorum böyle ucuz mason sitelerde ömrünüz yemeyin diye size abi tavsiyesi veriyorum.tamamm..

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
arkadaşlar tartışmaya gerek yok. dreamz yorumun için teşekkür ederim.

verdiğim siteyi tanıtırken 10 doların fazlasını veya azını kazanmanız mümkün diye bir kelime öbeği kullanmışım. bilgiyi nasıl yorumladığınız önemli rakamda tıkalı kalma blade. bu forumda hala domain veya host ödemesi yapamayan insanlar var. bu forumda bütün harçlığını internet kafeye gidip webmaster olabilmek veya netten para kazanabilmek için harcayan insanlar var. şimdi sen büyük düşün. hiç birşey 0 dan elde edilmiyor. ve hiç bir şey sadece büyük düşünmekle gerçekleşmiyor. önemli olan ilk adımı atabilmek, ilk heyacanı bulmak...

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
evet kardeşim bak ne güzel konuştun bende size zaten bildiğiniz şeyleri söyledim kusura kalmayın kırdıysam sizi..

2003 den beri sevgili kardeşim ilk adımı atamadıysan zaten bundan sonrada nereye kadar gidersin diye aslında sana böyle bir çıkışta bulunmak istemiştim.senden ben daha iyi konular beklediğim için böyle bir konuylada gelince haliyle sana sinirlendim.sen bu değilsin sen daha iyisinn..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.