R
Reignman
Misafir
Spedia ve Cashsurfers'tan çek almıştım 2'şer kez. ( 1999'da ama ) Cashsurfers'tan ilk çeki ben almıştım Türkiye'de. Spedia'dan ise çok kişi aldı. Sertaç vardı, bütün bu tür programları o tanıtmıştı ülkeye 
Spedia ve Cashsurfers adam gibi çalıştığı zamanlarda saatte 40 ila 60 cent arasında kazandırıyordu gerçekten. Sonra ücretler düştükçe düştü. Aktif, deaktif gibi saçma kurallar çıktı. Ondan sonra da bu tür siteler popülerliklerini kaybettiler.
Spedia ve Cashsurfers adam gibi çalıştığı zamanlarda saatte 40 ila 60 cent arasında kazandırıyordu gerçekten. Sonra ücretler düştükçe düştü. Aktif, deaktif gibi saçma kurallar çıktı. Ondan sonra da bu tür siteler popülerliklerini kaybettiler.
firar' Alıntı:senelerdir bu konuda ödeyen bi program görmedim ama umarım bu ödüyordur...
dip not: bu ücretler bu işin en popüler oldugu zamanda bile verilmedi yanlış hatırlamıyorsam burdaki mantığa göre benim günde sadece 10 dakika restart yiyen bilgisayarım 9 günde 100 dolar alıyo... eğer böyle olsaydı ben tanıdıgım bütün cafelerde açardm ülke kalkınırdı