İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten para kazanabileceğiniz gerçek uygulamalar

teknosayfam

0
Onaylı Üye
Katılım
22 Eylül 2017
Mesajlar
404
Reaction score
86
Konum
Kahramanmaraş
Sabah 07:00 akşam 17:00 çalışma hayatı size göre değil ise işte özgürce para kazanabileceğiniz gerçek uygulamalar. Özellikle büyük şehirlerde yaşıyorsanız internetten para kazanma oldukça kolay olacak sizin için.

1- Gizli müşteri olarak para kazanma
İnternetten dilerseniz uygulamayı bilgisayarınıza ya da telefonunuza indirebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde çevrenizde gizli müşteri görevi alarak para kazanabilirsiniz. Örneğin: Gizli bir müşteri olarak bir benzin istasyonunu ziyaret etmeniz istenebilir. Ziyaretiniz sırasında resim veya video çekerek satıcıların performansı hakkında bilgi toplamanız istenebilir. Buna benzer değişik işlerle ciddi paralar kazanabilirsiniz. Tüm işlemler uygulama üzerinden gerçekleştiriliyor. Hangi markayı seçtiyseniz, o markaya ait gideceğiniz yer haritada size gösteriliyor. Çekeceğiniz resimleri de uygulama üzerinden yüklüyorsunuz. Görev tamamlandığında anında hesabınıza paranız yatırılıyor. Uygulamayı aktif kullanıp işleri hızlıca alırsanız günlük 200 TL rahatlıkla kazanabilirsiniz. tabi buna ayıracak zamanınız varsa.

Uygulama indirmek için buraya bakabilirsiniz.

2- Bigo Live
Burada canlı yayınlar yaparak para kazanabilirsiniz. Faydalı olacak yayınlarınız için bağış alabiliyorsunuz. İnsanları ikna etme kabiliyetiniz varsa bu uygulama ile iyi bağışlar alabilirsiniz.

3-Bionluk ( Freealence sitesi)
Bu uygulamada hangi alanda iş yapacağınızı kendiniz belirliyorsunuz. makale yazabilirsiniz, SEO yapabilirsiniz, tasarım gerçekleştirebilirsiniz. Kısaca iyi olduğunuz bir konuda iş ilanı vererek kısa sürede çok sayıda müşteri bulabilirsiniz. 10 TL'den başlayıp 10 bin TL'ye kadar iş teklifleri alabilirsiniz. Dilerseniz iş tekliflerine katılabilir, dilerseniz kendiniz teklif oluşturabilirsiniz. Bu uygulamada aylık 10 Bin TL kazanan freelancerlar bulunmaktadır. Bu kazanç sizin çalışmanıza bağlı.

4-SadecOn
Bu uygulamada aynı Bionluk mantığı gibidir. Burada daha fazla alanlarda ilanlar oluşturma imkanına sahipsiniz. Örneğin, sizin için aşk mektubu yazabilirim, size rehberlik edebilirim, gezi planı hazırlayabilirim gibi oldukça geniş çaplı bir müşteri ağına sahipsiniz. Siz ne kadar orjinal fikirler üretebilirseniz o kadar kazanabilirsiniz.

5-Bee Part Time ve Freelance İş
Burada da fuarlarda günlük satış işleri, geçici garsonluk, hosteslik gibi kısa sürede çok para kazandıran işler bulabilirsiniz. Bu uygulamada daha çok part time işler bulunmaktadır.
6- İktisadi idari bilimler ya da Hukuk fakültesi mezunları için işler
İktisadi idari bilimler fakültesi mezunları ya da Hukuk fakültesi mezunlarının rahatlıkla para kazanabilecekleri bir uygulamayı Adalet bakanlığı sağlamaktadır. Hem de 1 saatte 400 TL gibi ciddi rakamlar kazandıran bir uygulamadır.

Adalet bakanlığının vereceği işlere göre uzlaşmacı olarak görev alabiliyorsunuz. Bu görev sonunda paranızı devlet ödüyor. Tabi alacağınız dosyaya göre kazancınız 4 bin liraya kadar çıkabiliyor.

Peki uzlaştırmacı nasıl olunuyor, nereye başvuruluyor ? Detayları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Kimlerin uzlaşmacı olabileceği ekli dosyada pdf olarak bulunmaktadır.

 

Ekli dosyalar

  • kimler uzlaşmacı olabilir.pdf
    332.9 KB · Görüntüleme: 142

ŞeMSi

Empatik
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Haziran 2016
Mesajlar
788
Reaction score
112
Konum
Hatay
Evet bu uygulamaların hepsi para kazandırıyor. Ben ikisinden ciddi paralar kazandım ve kazanmaya da devam ediyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst