İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten para kazanıyor musunuz?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Merhabalar herkese,

Önümüzdeki günlerde "internetten para kazanma" konuları ile ilgili güncel bilgileri paylaşmaya çalışacağım. Çoğu kişi bu tarz forumlarda yazıp çizer, yazılanları okur ama bir türlü olumlu sonuçlara varamaz. Bu işe yeni başlayan ve hobi amaçlı yapan üyelere yönelik yararlı önerilerimiz olacak. Tabii bu işleri geliştirip çok iyi paralar kazanan üyelerimiz de var onların da tecrübelerinden ve fikirlerinden yararlanmak isteriz. Paylaşmak iyidir ama paylaşımlarınız birilerine yararlı olduğu sürece!

Bu başlık altında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

İnternetten para kazanıyor musunuz?

spainloco

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allaha şükür kazanıyorum.
2007 den beri kazanma hayal ediyordum. Bir çok sey denedim olmadi. Küsüp bırakabilirdim ama 2011 de kazanmaya başladım.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Allaha şükür kazanıyorum.
2007 den beri kazanma hayal ediyordum. Bir çok sey denedim olmadi. Küsüp bırakabilirdim ama 2011 de kazanmaya başladım.

Güzel bir olay :) Peki para kazanma yöntemin veya yöntemlerin genel olarak nelerdir?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
262
ben kazanıyorum, blog yazarak kazanıyorum

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
kazanamıyorum maalesef; bu da benim çabuk pes etmemden kaynaklanıyor zaten :( daha hiç bi domainin süresini uzatmamışımdır

frtn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tam 4 senedir zarara giriyorum ama şeytanın bacağını kıracağıma eminim. Ne zaman kıracağım onu bilememekteyim :D

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Ben ne bir şey kazanıyorum ne de bir şey kaybediyorum :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Şöyle bir olay var arkadaşlar. Yabancı forumlarda her gün yüzlerce yöntem paylaşılıyor. Genellikle de paylaşan kişi gerçekten o yöntemle de para kazanıyor. Ama bakıyorsunuz yönteme denemek istemiyorsunuz, size uygun gelmiyor, yada mantıklı bulmuyorsunuz. Herkes her yöntemle kazanamaz burası bir gerçek. Ama gerçekten isteyen kişilerin uygulayıp başarılı olacakları yöntemler var biz de zaten bunlardan bahsedeceğiz ilerleyen günlerde...

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Benim pes etmeyen bir yapım vardır :) Bir blogu geliştirirken ve özgün içerikler sağlarken bıkan ve bırakan webmaster arkadaşlarıma sesleniyorum, adsense gibi bir internet reklam ağından para kazanmak istiyorsanız, biraz sabredin. Hiçbirşey bir anda olmuyor cümlesini sevmiyorum fakat gerçekten öyle.

Adsense ve ücretli tasarım-kodlama işleri ile kazanıyorum.

Öğrencilik masraflarımı çıkartacak ve aileme bağımlı olmayacak kadar kazanıyorum.

Ama bunları şuan önemsemiyorum. Hayalim, irademin arkasına saklanmış zekam ve gecenin köründe gözlerimi açık tutmama yardımcı olan kahvemin sayesinde büyük bir projeye imza atacağım. Bundan sonra para zaten kendisi gelecek. (Not: Türkiye'de böyle bir projeyi ekiple yapmak çok zor çünki ekip diye birşey yok. Tek başıma ekibin yaptığı işleri yapıyorum ne yazıkki. Bu yaz ps öğrendim ya:D )

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
2006'dan 2012 başına kadar aralıksız güzel kazandım. Sonra en gözde sitemin alan adını değiştirdim. Alan adını değiştirdikten sonra sıfıra indirim. Siteyi yeni adıyla doğrultmaya çalışıyorum ama olmuyor.

kazancklavuzu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben para kazanma işime satış ortaklığı ile başlamıştım. Yaklaşık bir ay sonra ilk paramı kazandım. Benle bir başlayanlar ilk ayında oldukça iyi kazanmıçlardı. Ben kendimde sorun olduğunu düşünmüştüm. Şuan kazancım fena sayılmaz. İyi bir yatırım yaptım bu ay . Kazançlarımın artacağını düşünüyorum. Tavsiyem adsense ve satış ortaklığından şaşmayın :)

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
3 yıldır upload işindeydim. Hobi amaçlı olduğu için cep harçlığı çıkarmaktan öteye gitmedi. SOPA'dan dolayı filehostların bir bir kapanması bu sektörü bitirdi. Gerçi birileri hala çok kazanıyor ama ben o seviyede olamadım hiç bir zaman. Size önerim bu alana yönelmeyin. ;)

Şimdilerde ise bir blogum var. Henüz bir şeyler kazanamasam da, ilerleyen dönemlerde birşeyler kazanırım inşallah. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.