İnternetten Para Kazanma İle İlgili, Daha önce ödeme aldığınız Sitelerle İlgili Tanıtım Makalelerinize 0,20 paypal ödüyorum.
Az olabileceğini Düşünüyorsanız, şunu da belirtmek isterim. Blogumdaki hit sayısının artması ile beraber, reklam gelirleri de artacağı için daha rahat çalışabilme olanağı artacaktır.
Diğer sitelerden, bloglardan alıntı konular olmayacak. Böyle olunca daha rahat bir düzlemde çalışma olanağımız olacak.
Vereceğiniz Makalelerin Özellikleri :
-Türkçemize dikkat edilerek yazılmış, anlatım bozukluklarına sahip olmayacak nitelikte olacak.
-Özgün olacak. (Alıntı, kopyala yapıştır olmayacak.)
-Okunduğunda, tam olarak bilgi sahibi olunabilecek şekilde açıklanmış, minimum ödeme, üye başına, click başına tutarlar belirtilecek.
-Scam sitelerle ilgili olmayacak.
-Referans Linki olmayacaktır.
-Makaleler tarafımca incelenecek eğer uygun görülürse kabul edilecektir.
Ayrıntılar :
Yukarıdaki şartlar ileride genişletilebilir.
Blogun gelirine göre makale başı gelirin artma olasılığı mevcut.
Makaleleri pm ile göndereceksiniz.
Makaleleri kabul edilen arkadaşlara yazınızın nerede yayınlandığı da gösterilecektir. (Şeffaflık)
Az olabileceğini Düşünüyorsanız, şunu da belirtmek isterim. Blogumdaki hit sayısının artması ile beraber, reklam gelirleri de artacağı için daha rahat çalışabilme olanağı artacaktır.
Diğer sitelerden, bloglardan alıntı konular olmayacak. Böyle olunca daha rahat bir düzlemde çalışma olanağımız olacak.
Vereceğiniz Makalelerin Özellikleri :
-Türkçemize dikkat edilerek yazılmış, anlatım bozukluklarına sahip olmayacak nitelikte olacak.
-Özgün olacak. (Alıntı, kopyala yapıştır olmayacak.)
-Okunduğunda, tam olarak bilgi sahibi olunabilecek şekilde açıklanmış, minimum ödeme, üye başına, click başına tutarlar belirtilecek.
-Scam sitelerle ilgili olmayacak.
-Referans Linki olmayacaktır.
-Makaleler tarafımca incelenecek eğer uygun görülürse kabul edilecektir.
Ayrıntılar :
Yukarıdaki şartlar ileride genişletilebilir.
Blogun gelirine göre makale başı gelirin artma olasılığı mevcut.
Makaleleri pm ile göndereceksiniz.
Makaleleri kabul edilen arkadaşlara yazınızın nerede yayınlandığı da gösterilecektir. (Şeffaflık)