İnternetten para kazanma siteleri 2019

yasintekin

Onaylı Üye
Katılım
30 Aralık 2018
Mesajlar
160
Reaction score
54
Konum
İstanbul
İnternetten para kazanmak için birçok yol deneyebilirsiniz. Bu kazanç yollarını sizler için derlemeye çalıştık. En iyi kazanç yolları hangileridir? İnternetten sabit olarak para kazanma siteleri hangileridir? Türkiye'de internetten para kazanmaya çalışanları kesinlikle bu listeye göz atmalarını tavsiye ediyorum.

1. Sohbet yayınları ile para kazanma
Younow aslında twitch gibi bir internet sitesi. Twitch'den farkı oyun yayını yapmıyor yalnızca sohbet yayınları yapıyorsunuz.

2. Öğrencilerin internetten para kazanması
Öğrenciye Gelir, yetenekli ve para kazanmak isteyen öğrenciler için kurulmuş bir plartformdur. Öğrenciye Gelir sitesinde ister freelancer olarak yeteneğinize göre veya part-time&full-time ilanlara başvurabilir, isterseniz aradığınız staj için öğrenciyegelir.com'dan staj başvuruları yapabilirsiniz.

3. Makale yazarak para kazana
  • Medium.com Oku, yaz ve hikayeni paylaş prensibiyle yayın yapan bir site. Medium.com bir makale yazma sitesi ve yazdığın makalelerden güzel paralar kazanabileceğiniz bir site.
  • İyimakale.com, Bu site yazılarınızı alıcılara ulaştırmayı sağlayan ve bunun karşılığında da komisyon alan bir makale satış sitesi. Kendi paneliyle işleri oldukça kolaylaştıran siteden para kazanan birçok makale yazarı var.
  • Yazkazan.net, Kelimelerin paraya dönüştüğü en güvenilir adres sloganıyla öne çıkan site, bir diğer makale satış sitesi. Referans sistemi de bulunan sitede yazarlık yapan yüzlerce makaleci var, siz de bu sitede yazarak para kazanabilirsiniz.

4. Tema yapıp satark para kazanma
  • Themeforest Envato bünyesinde hizmet gösteren bu sitede kendi tasarımlarınızdan para kazanıyorsunuz. Blogger, WordPress gibi sitelerin temalarını yapıp satarak oldukça iyi gelir elde edebileceğiniz siteden para kazanan yüzlerce Türk tema yapımcısı var.

5. Anket Doldurarak Para kazandıran siteler
  • Napolyon.com: Türkçe ve hediye kazandıran siteler kategorisinde değerlendirebileceğimiz Napolyon, yıllardır aktif bir anket sitesi. Sitede çeşitli çekilişlere katılarak hediye da kazanabiliyorsunuz, anket doldurdukça nap denilen site için puanlar kazanıyorsunuz.
  • Marketagent.com: Almanya merkezli güvenilir anket sitesi, ülkemizde de faaliyet gösteren siteden anket doldurarak para kazanıyorsunuz. Referans sistemi de bulunan site getirdiğiniz üyelerden para kazanmanızı da destekliyor. Ne kadar çok anket, o kadar çok para sistemiyle çalışan anket sitesi.

6. Video yükleyerek para kazanma siteleri
  • Youtube.com Dünyanın en ünlü video paylaşım sitesi Youtube üzerinden Adsense kazancı elde edebilirsiniz. Youtube’da reklamlara tıklama sayısına göre kazancınız artacaktır. Youtube abone artırma ya da video hazırlama yoluyla da para kazanmanız mümkün
  • Dailymotion En iyi youtube alternatifi olarak görülen Fransız şirketi Dailymotion, kanallarınıza yüklediğiniz videolardan para kazanmanızı sağlayan önemli bir site. Telif hakkı sorunlarının minimum seviyede olduğu site

7. Freelancer Siteler (Ek iş yaparak para kazanma)
  • Bionluk.com, Yeteneklerinizi burada pazarlayıp sağlıklı ve düzenli bir şekilde internetten üzerinden para kazanabilirsiniz. Bu platform sayesinde milyonlarca insana ulaşıp kolayca müşteri bulabilmeniz mümkün. İlanınızı oluşturduktan sonra sosyal medya hesaplarınızdan bunu paylaşın ve bu şekilde ilanı daha fazla insana ulaştırın.
  • SadeceOn.com, Bionluk sitesinin rakibi bir site diyebiliriz. SadeceOn.com'da da yetenekleriniz ile alakalı ilanlar açabilir ve bu ilanlardan size işini yaptırmak isteyen insanların işini görüp para kazanabilirsiniz.

8. Forum sitesinde satış yaparak para kazanma
  • iyinet.com, internetten para kazanma konusunda, içerisinde yapabileceğiniz işlere yönelik ilan açabileceğiniz günlük ziyaretçi sayısı on binlerde olan, hem bilgi sahibi olacağınız hem de para kazanabileceğiniz webmaster forum sitesi. 2019 yılının Nisan ayında online satış platformuna dönüşecek olan site aynı zamanda Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesidir.
 

marasli-baskan

Onaylı Üye
Katılım
4 Ocak 2019
Mesajlar
98
Reaction score
32
Konum
Erzincan
Çok teşekkürler. Öğrenciye gelir sitesini ilk defa duyuyorum. Gayet başarılı bir platform. Sadeceon da para kazanılabilecek sitelerden biri.
 

Cimcime_Cool

0
Onaylı Üye
Katılım
15 Ekim 2002
Mesajlar
404
Reaction score
28
Konum
Adana
Listedeki 3 siteden kazanç sağlıyorum şu anda. Türk siteleri biraz daha reklam yaparak aslında daha fazla kişiye ulaşılabilir.
Youtube
Dailymotion
Bionluk
 

Pire-Ferhat

0
Onaylı Üye
Katılım
2 Aralık 2004
Mesajlar
401
Reaction score
19
İnternetten para kazana konusunda yaptığım çalışmalarda bu sitelerin neredeyse hepsini denedim. İçinde hala devam ettiğim siteler de var. Ama burada olmayan sitelerle de çalışıyorum. Bununla ilgili bir konu açmayı planlıyorum. Sadece benim kazanç sağladığım siteler listesi şeklinde.
Teşekkürler paylaşım için.
 

teknosayfam

0
Onaylı Üye
Katılım
22 Eylül 2017
Mesajlar
404
Reaction score
86
Konum
Kahramanmaraş
Bu siteler içerisinde bir cogunu kullandım. Sadece bir siteye bağlı kalmamak gerekiyor. Sayılan tüm sitelerden para kazanilabiliyor.
 

WebCoin

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
30 Eylül 2018
Mesajlar
22
Reaction score
4
Anlamlı bir liste olmuş. Bu ve bunun gibi para kazanmaya yönelik web sitelerini para kazanma siteleri listesinde dizinliyorum. Eğer tavsiyede bulunacağınız web sitesi varsa buraya yazabilir veya siteye yorum olarak site adresini gönderebilirsiniz.
 

makaleyaznet

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
190
Reaction score
32
Konum
İzmir
Makale yazarak kazanma siteleri arasına, #makaleyaz.net sitemizi de ekleyebilirseniz çok seviniriz. En azından konu altında arkadaşlar, iyi bir alternatif olarak deneyebilirler.
 

WebCoin

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
30 Eylül 2018
Mesajlar
22
Reaction score
4
Makale yazarak kazanma siteleri arasına, #makaleyaz.net sitemizi de ekleyebilirseniz çok seviniriz. En azından konu altında arkadaşlar, iyi bir alternatif olarak deneyebilirler.

Zaten bulunuyor Bknz; Makale Yazarak Para Kazandıran Siteler

Bu link'e site sahibi veya editörü olarak sitenizi anlatan özgün cümleler kullanarak yorum yazarsanız bizi şereflendirmiş olursunuz. (Bizim web sitemizde yorumlar, konudan çok daha önemlidir)

Teşekkür ederim.
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Anket siteleri dışında kalanlardan güzel gelirler elde edebilirsiniz arkadaşlar. Uzmanlık seviyenize ve ilgi alanınıza göre seçim yapabilirsiniz. Dediğim gibi anket işi hariç hepsinden para kazanmak mümkün.
 

hkirsan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
4 Şubat 2017
Mesajlar
16
Reaction score
1
Artıway gibi alışveriş yaptıkça kazandıran sitelere ve anket sitelerine de göz atılabilir. Anket sitelerinin pek çoğu güvenilir olmasa da, güvenilir olanlar hala kaliteli para kazanma siteleri arasında değerlendirilmeli bence. Bu konseptten çıkıp hizmet yaptıkça kazanabileceğiniz sitelere değinirsek SadeceON ve Bionluk gibi sitelere de göz atılabilir. İnternette birkaç para kazanma siteleri adı altında birkaç site sıralayan içeriklere denk gelmiştim. Unutmazsam atayım buraya da bi' ara.

Düzenleme: Bahsettiğim içeriklerden biri https://www.blogacmak.com/para-kazanma-siteleri/ içeriği, müsait bir zamanınızda göz atabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst