İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

internetten para kazanma Siteleri Değerlendirme Karşılaştırma Tanıtma (Ödeme Kanıtlı)

AlanTürkçe

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Merhabalar. Bugün size internette hangi şirketlerle ne kadar kazanılır, ne kadar kaybedilir vb. şeylerden bahsedeceğim. Bu yazının sonunda hangi reklam firması iyi, siteye hangi reklamları koymalıyım, rahatsız edici reklamlar hangileri, reklam geliri mi müşteri memnuniyeti mi, Bc.vc nasıldır , Rek.mobi nasıldır, Adhood nasıldır, Tr5.in nasıldır, Link.tl nasıldır, Admatic nasıldır, adcash nasıldır gibi sorularınızın cevabını az da olsa bulabilirsiniz. Ödeme kanıtlı ve ödenmeme kanıtlı görsellerle detaylı bir yazıya başlıyoruz.

İnternette kendi sitenizden para kazanabileceğiniz oldukça fazla kaynak ve reklam şirketi var. Ancak tüm reklam şirketi aynı değil maalesef. Kimisi güvenilir, kimisi güvenilmez. Kimisi anında verir paranızı, Kimisi ise çok kazandırıyormuş gibi yapıp ortadan kaybolur paranızın üstüne oturarak. Kimi şirket az kazandırır, kimisi ise gerçekten iyi kazandırır. Bazı firmalar sitenizin google amca tarafından banlanmasına bile sebep olabiliyor.

Arkadaşlar yaklaşık üç aylık deneme sürecinin sonundaki tecrübelerimi yazıyorum. Siz de ister deneyerek öğrenin isterseniz de tecrübelerden yararlanın. Başlayalım incelemeye isterseniz.

Önce link kısaltma sitelerinden bahsedelim. Bu siteler genelde download siteleri için gayet iyi gelir kapısı olurlar. İndirilecek olan içeriğin linki bu sitelerden kısaltılır ve ziyaretçi içeriği indirmek istediğinde bu firmanın reklamlarını görür önce.. 5 ile 10 saniye arasında bekledikten sonra Reklamı Geç yazısı çıkar ve ziyaretçi indirme sayfasına girer.

1. Bc.Vc Link Kısaltma servisi nasıldır?
468x60.gif

2 yıllık deneme ve çeşitli webmaster sitelerindeki yorumlar sonrası bu firmayla ilgili fikrim tek kelimeyle Mükemmel. Şu ana kadar kazandıran en sağlam, ödemeleri en düzenli ve en güvenilir siteler arasında bir numaraya oturmuştur.

Ödemeleri her hafta cuma günleri yapıyor. Hiç aksatmadı bugüne kadar. Dolar üzerinden ödeme yapılıyor ve ödeme alt limidi de 10 dolardır. 1000 Tekil hit ücreti şimdilik $2.5. Bazen artış yapabiliyorlar. Tekil tık ücreti az olmasına rağmen ödemelerinin düzenli olması birçok kişiyi bu firmayı kullanmaya sevk ediyor. Ort.cpm'ye göre 1000 tekil hit ücreti de değişmektedir. Mesela ben şuan 1000 tık için $1.50 alıyorum. Ay başında cpm oranı 2,5 dolar olmaktadır yine. Referans Programı ile sınırsız süreli 10% kazanç elde edebiliyorsunuz.

1000 Tekil Mobil Tıklama: 3.00$
1000 Tekil Web Tıklama: 2.50$
Referanslardan: 10% komisyon!
Ödeme Alt Limiti: 10$
Ödeme Zamanı: Her hafta Cuma günleri
Ödeme Yönetmi: Banka ve Paypal

Bc.vc' üye olmak için referansımla üye olana destek olurum :) Referans linkinden üye olana şimdiden teşekkürler. Sonuçta herhangi bir kaybınız olmayacak. Bc.Vc üye ol

Referanslı Linkten üye ol

Refsiz Üye:
KAZANÇLAR (Günceldir)
a38OP7.png

ÖDEME KANITI (Güncel Son Ödemedir)
8ZW4an.png

3.Link.Tl Link kısaltma servisi nasıldır?
Wk8MvE.png

Şuan beğendiğim ve kullandığım en güzel firmalardan biri olmuş. Eski dönemlerdeki tüm sıkıntılar aşılmış ve her şey düzenli ve sistematik olmuş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

1000 Tekil Mobil Tıklama: 15₺
1000 Tekil Web Tıklama: En Düşük: 12₺ / En Yüksek: 18₺
Referanslardan: 40% komisyon!
Ödeme Alt Limiti: 10₺
Ödeme Zamanı: 2 ya da 3 günde bir ödeme yapılıyor.
Ödeme Yönetmi: Paypal

Referanslı üye olmak için TIKLAYINIZ

Refsiz üye:
KAZANÇLAR (Günceldir)
3LWbWp.png

ÖDEME KANITI (Güncel Son Ödemedir)
Zkjbno.png

2.Tr5.in Link Kısaltma servisi nasıldır?
sssssss.png

Ödemelerde bazen sorunlar yaşanabiliyor. Ödeme alt limitini geçmenize rağmen bazen paranızdan kesinti ya da paranızın geç yatırılması gibi sorunlar yaşadım. Alternatif olarak üç dört linkten birini de burdan kısaltıyorum.

1000 Tekil Mobil Tıklama: Mobil/web ayrımı yok
1000 Tekil Web Tıklama: 5₺
Referanslardan: 20% komisyon!
Ödeme Alt Limiti: 25₺
Ödeme Zamanı: Her ayın 1. ve 16. günleri

Referanslı üye olmak için Tıklayınız

Refsiz üye:

Ödeme Kanıtı:
21WXlN.png

3.Link.im Link kısaltma servisi nasıldır?
banner1.png

Şuana kadar düzenli link kısaltması yapmadığım için daha ödeme almadığım, ancak link.tl sitesinin alt kuruluşu olduğu için güvenli diyebileceğim bir link kısaltma sitesidir. Henüz ödeme almadığım ödeme kanıtını koyamayacağım ancak internette pek çok ödeme kanıtı bulabilirsiniz.

1000 Tekil Mobil Tıklama: Bilgi yok
1000 Tekil Web Tıklama: Türkiye CPM Yayıncı Ücreti: 5.05 $
Ödeme Alt Limiti: 5$
Ödeme Zamanı: 48 Saat içinde

Refsiz üye:

4.Shorte.st Link kısaltma sitesi nasıldır, güvenilr midir?
468x60.png

Özellikle Abd hiti iyi olanlar ve para kazanmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat sunan bu site ile kısalttığınız linklerinizin tıklamalarından da para kazanabileceksiniz. oldukça kazançlı bir sistem. Daha ödeme almadığım için ödeme kanıtı sunamıyorum. Ancak henüz bu siteyle ilgili bir şikayet almış değilim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk ödememi çok yakında alacağım.

1000 Tekil Mobil Tıklama: Bilgi yok
TR için1000 Çoğul Web Tıklama: $1,43$
Ödeme Alt Limiti: 5$
Ödeme Zamanı: Her Ayın 10. günü
Ödeme Yönetmi: Paypal ve Payoner, Webmoney

Refsiz üye:

PopCash.net Nasıldır? Güvenilir Mi?

Popads ya da adcash benzeri bir firmadır ve adcash ya da popads ile birlikte kullanabilirsiniz. Tıklama başı kazanç oranları oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir sistem. ÖZellikle referans linkimden üye olan arkadaşlara ayarlar konusunda yardımcı olacağım mutlaka. Bugüne kadar birçok ödeme aldım. Kanıtları aşağıda zaten.
Günlük 1 defa görünecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Ödeme alt limiti: 10 Dolar
Ödeme Zamanı: Ödeme talebinden 2 ile 3 saat sonra
Güvenilir mi?: Ödeme aldım. Güvenilirdir.
Ödemeyi Nereye Yapıyor?: Öemeyi Paypal'a yapar.
Ayrıca her referans üyeye %10 ek kazanç veriyor.
Ödeme yaparken paypal ücreti sizden kesiliyor. Küçük bir kesinti zaten.

Üye Olmak için >> PopCash.net TIKLAYIN
Refsiz PopCash.net

KAZANÇLAR (Günceldir)
D2Wnoo.png

D2Wnk3.png

ÖDEME KANITI (Güncel Ödemedir)
D2Wn83.png

Popads.net reklamları nasıldır? güvenilir mi?
Sitenize Adcash benzeri ama ondan daha az rahatsız edici bir poput koymak istiyorsanız bu firmayı kesinlikle öneririm.
Popunder gösterim ve tıklama başı kazanç sağlar.
Ödeme alt limiti 5 Dolardır. 5 Doları geçince ödeme talep ediyorsunuz ve 10 saat içinde ödemenizi yapıyorlar. Adcash gibi ödeme alabilmek için aylarca beklemiyorsunuz. PayPal ya da AlertPay ile ödeme alabilirsiniz. Kesinlikle Güvenilirdir.

Üyelik için referans linkimi kullanırsanız sevinirim. Sonuçta bir şey kaybetmezsiniz.

Referanslı Üye ol: TIKLAYIN :)

Refsiz:
Kod:
popads.net
KAZANÇLAR (Günceldir)
QB8blv.png

ZkjGJk.png

Mp8qyk.png

Perinstallcash.com reklamları nasıldır? güvenilir mi?
logo.png

Arkadaşlar özellikle Film trafik, indir trafik, Youtube trafik, MP3 trafik, yazılım trafiği, Facebook trafik, Duvar kağıdı site trafiği, Blog trafik ve yetişkin trafik içeren siteler için bulunmaz bir firma. Yükleme başına bara kazandıran firma ile kazançlarınız resmen katlanacak. Özellikle indirme siteleri için çok güzel imkanlar sunan firma sayesinde sitenizden müthiş gelirler elde edebilirsiniz.
Şöyle bir hesap yapalım.Mesela 5 bin hitli indirme siteniz var.Bu hite ortalama 2 bin indirme gelir.Bu 2 bin indirmeden de yaklaşık 200 kurulum gelir.Bu da yaklaşık günlük 50-60 tl ye tekabül ediyor.Yani 5 bin hit ile günlük 50-60 tl aylık ise 1500-1800 tl kazanabilirsiniz.Gerçekten ciddi bir rakam.Şimdiden bol kazançlar

1 Tekil Kurulum: Ortalama 0,1$
Ödeme Alt Limiti: 10$
Ödeme Zamanı: Ayda iki defa Ayın 1. ve 16. günleri
Ödeme Yönetmi: Paypal ve Payza
Güvenilir mi?: Ödeme aldım. Güvenilirdir.

Üyelik için referans linkimi kullanırsanız sevinirim. Sonuçta bir şey kaybetmezsiniz.

Referanslı Üye ol: TIKLA ÜYE OL :)

Refsiz:
Kod:
perinstallcash.com
KAZANÇLAR (Günceldir)
57EWXz.png

QB8bbA.png

ReklamTRK Reklamları nasıldır? güvenilir mi?
logo.png

İndirme, Poput, Tıklama Başı ve Satış Ortaklığı kazanç seçenekleriyle reklam piyasasında kendinden oldukça söz ettiren Reklamtrk ile kazançlarınız oldukça artacaktır. Site tamamen güvenlidir ve ödeme alt limitleri düşüktür. Ödeme talebinden hemen sonra ödemeniz yapılıyor.

1000 Tekil Kurulum: 300₺
1000 Tekil Tıklama: 50₺
1000 Poput Gösterim: 2₺
Satış Başına Kazanç: 5₺
Ödeme Alt Limiti: Kurulumda 15₺, diğer reklamlarda 30₺
Ödeme Zamanı: En geç 24 saat içinde ödeme yapıyor
Ödeme Yönetmi: Paypal ve banka
Güvenilir mi?: Birçok ödeme aldım. Güvenilirdir.

Referanslı Üye ol: TIKLA ÜYE OL :)

Refsiz:
Kod:
 reklamtrk.com
9oWknQ.png

Adcash.com reklamları nasıldır? güvenilir mi?
adcash.png

Poput ve banner reklamları olan son derece güzel ve güvenilir bir firma. En iyi kazandıran reklamları ise siteunder diye geçen poput reklamlarıdır. Sistemde yaptıkları değişiklik sayesinde artık bir reklamın kaç saatte bir gösterileceğini de ayarlayabiliyoruz. Önerim 12 saatte 1 gösterim olacak şekilde ayarlayın. Maksat ziyaretçiyi rahatsız etmemek. İlk ödememi Ödeme talebinden tam bir ay sonra 2 Avro eksikle aldım. İlk ödeme talebimi 1 Nisanda yapmıştım. Ödeme alt limiti 100 Avro. Güvenirliği konusunda fazla olumsuz bir yorum yok.

Üye olmak için tıklayın

KAZANÇLAR (Günceldir)
Va84aR.png

Mp8q0a.png

1.Rek.Mobi Mobil Reklamlar nasıldır?
2014-11-28-09_30_33-Rek-Mobi-Global-Mobil-Reklam-Networku.png

6 Adet sitemin banlanma sebebi :) Reklam Kodlarını hangi siteye koyduysam google amca manuel spam uygladı. Çok iyi kazandırmasına rağmen google amcanın sevmediği bir firma. Artık kullanmıyorum maalesef. Çünkü son olarak splash kodlarını eklediğim sitelerim de banlandı ve bir hafta uğraş sonrası siteleri ancak açabildim.

Ödemelerinde sıkıntı yok ve son derece güvenilir bir firma. Şimdiye kadar 4 ödeme aldım. Aşağıda ödeme kanıtlarım var. Her pazartesi ödeme yaparlar. Ödeme alt limiti 50 Tl. %18 kdv kesintisi var. Bu banlanma olayına bir çözüm bulabilirlerse süper bir kazanç kapısı gerçekten.

Üyelik için Tıklayın

Adhood.com nasıldır? güvenilir mi?
adhoodLogo.png

Beni ilkin çok heyecanlandıran, sonrasında ise kaygılandıran bir Türk firması. Tıklama ve gösterim başı kazanç sağlıyor. Kazanç konusunda adsense ile yarışabilir. Ödeme talebimden bir ay sonra paramı yatırdı. Ama çok kesinti yapıyor. Vergi adı altında kazançların %30'unu kesiyor. Normal google reklamları gibi reklamları var.

Reklamları adsense gibi olduğu için tıklanma oranı çok yüksek ve kazançı çok iyi. Günde 20 TL yaptığımı bilirim. Ödeme alt limiti 100 TL. Ödeme talebi sonrası diğer ay ödeme yaptığını söylüyor. Ama nette bu firmayla ilgili çok kötü iddialar var. İlk ödeme talebim 1 Mart. 1 Nisanda ödeme bekliyorum. Umarım yatırırlar paramı. Yatırırlarsa kesinlikle adsense yerine bunu kullanacağım ve tüm olumsuz yorumlara olumlu cevap vereceğim.

Üye olmak İçin Tıkla

EK: Ödeme yaptılar.
Am7Xm7.png

Uzun bir yazı olduğunun farkındayım arkadaşlar. Bilgisini vermem gereken ve denediğim birkaç firma daha var. Onları da başka bir zaman anlatırım. Sabırla okuduğunuz için teşekkürler. Umarım birilerinin işine yarar.

Son bir not. Sabırsız davranmayın para kazanmak için. Linkleri kısaltın, birkaç reklam kodu koyun ve bekleyin. Bir de bakacaksınız ki netten gerçekten para kazanıyorsunuz. Tüm reklam firmalarını aynı anda kullanmayın. Birer hafta arayla kullanın, deneyin. Hangisi iyi kazandırıyorsa onunla devam edersiniz. Çok kazanayım diye google amcayla aranızı bozmayın. Ban yerseniz en az bir hafta sitenize kimse giremez. Daha çok kaybedersiniz yani.

Başka bildiğiniz firmalar varsa siz de yorum yaparak bilgi verebilirsiniz.

Mutlu günler herkese...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.