İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten Para Kazanma Teknikleri ve Eğitimi

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Kasım 2011
Mesajlar
142
Reaction score
0
masterkazanc.PNG

Genel olarak internetteki kullanım amacı, facebook, twitter, oyun ve chat yapmak amaçlı olmuştur. Kurumsal ve bireysel firmalar ise sadece firmalarını tanıtan bir vitrin olarak kullanmıştır.

Şimdi artık internetin başka kullanım amacı’da var. Para Kazanmak! Peki internet gerçekten para kazandırıyormu?. Bunu bana bir-iki sene önce sorsalardı, "Yok kardeşim gidin işinize" derdim. Fakat o kadar çok kazanç yolları varki, hepsinin içinden tek tek çıkmak mümkün değil. Kendinize göre olanın seçip içlerinden bir veya iki yöntemden fazlasıyla uğraşmayacaksınız. Aksi takdirde hepsinden başarısız olma ihtimaliniz olur.

Bu yöntemlerin hepsinin kendine göre ayrı ayrı küçük çaplı yatırım gerekleri vardır. Yani bedavadan kazanmak neredeyse mümkün değil. Bu’da şu demek.Mesela siteniz ile satış ortaklığından kazanmak istiyorsunuz, bir yığın bilgi ve tecrübeye ihtiyaç var. Anket ile yazarak v.s v.s…Bunların hepsini ayrı ayrı öğrenmek ise hiç mümkün değil. İnternetten aradığınızda sadece eğitim setleri ile karşılaşırsınız. Çünkü herkes kazanmak için para harcayarak elde ettiği bilgileri, internetten bedava paylaşmak istemiyor. Peki çokmu büyük yatırımlar gerekiyor?Hayır! Seçtiğiniz kazanç türüne ait eğitim setlerinin 40,00TL ile 80,00TL arasında değişen fiyatları var. Oysa kazanacağınız paralar tahminlerinizin bile ötesinde.

Benim özellikle tavsiyem ise, satış ortaklığı gelir modelidir. Bu sistemde bir web siteniz olmalıdır. Sıfır’dan en pratik ve en düşük maliyetlerle nasıl bir site açabileceğinizi, açtığınız sitenin hitini nekadar kısa sürede ve nasıl yükselteceğinizi, hangi satış ortaklığı sitesi ile nasıl kazanacağınıza kadar, içerisindeki pek çok bilgiyle sizleri adım adım kazanmaya götürecek olan master kazanç eğitim seti, küçük bir yatırımla sahip olabileceğiniz en ideal kazanç eğitim setlerinden biridir. Bunun dışında bir websiteniz olmadanda para kazanabiliyorsunuz. Sistem bir affiliate sitesine ortak olduktan sonra, o sitedeki ürünleri reklam yolu ile nasıl satabileceğinizide öğretiyor.

Domain seçiminden, wordpress kurulumuna ve SEO çalışmalarına kadar bilgiler içeren Master Kazanç Eğitim Seti ile, internette en popüler kazanç sistemleri olan CPA ve Satış Ortaklığı konusunda temel bilgiler edinerek kazanmay başlayacaksınız.

İnterneti kullanarak eğlenenelerden değil, internetten kazananlardan olmak istiyorsanız buraya tıklayarak, resmi sitesinden daha ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz.
 

baysidar

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Kasım 2013
Mesajlar
6
Reaction score
0
İnternetten Para Kazanmak

Merhaba arkadaşlar ...

Son dönemlerde ülkemizde de hakikaten internet üzerinden düzenli gelir elde edilmeye başlandığını fark ettim. Yurt dışından binlerce kişi satış ortaklığı ve çeşitli yollarla bunu kanıtlamıştı. Durum Türkiye açısından biraz farklıydı. Yani epey güdüktü. Fakat artık ülkemizde de ciddi ve düzenli gelirler elde edilmekte. Bence netten para kazanmak konusunda en etkili yöntem satış ortaklığıdır. Bunun nasıl yapılacağı konusunda piyasada epeyce bilgi ve doneler bulunmaya başladı. Fakat hangisi dolu dolu ve özgün , ya da geçerli ve etkili yöntemleri yeterince doğru açıklıyor? bu tartışılır... Geçen gün karşılaştığım bir sitede bu konuda değerli bilgilerin ve ürünlerin olduğunu, fark ettim. Ben çok yararlı buldum . Belki size de yararlı olur.. www.nettenparakazanmak.gen.tr Hayırlı Olsun !
 

hlilibrhim

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Haziran 2013
Mesajlar
12
Reaction score
0
İnternet üzerinden para kazanmak isteyenlere ve kazandıran yöntemlere her zaman saygı duymuşumdur fakat insanların hayalini ve potansiyelini elinden alan ve sonuç olarak insanlara; '' İnternet üzerinden para kazanılmıyor. '' dedirten sistemler neden satılarak o insanlar üzerinden gelir elde ediliyor. Gerçekten kazandıran sistem olarak bilinen iki adet kazanç yöntemi vardır.

1- Satış Ortaklığı - Düzenle ve özenle yapıldığı sürece..

2- Network Marketing - Çalışılacak şirket için yapılan araştırmalar sonucu..

Tamamlayıcı bilgiyi www.onlinekazancformulleri.net sitesinde yazmış olduğum makalelerde bulabilirsiniz. Size yardımcı olabilecek Ücretsiz Eğitim setleri ve e-kitaplarda orada. En iyi şekilde faydalanmanız dileğiyle.

Herkese internet dünyasında başarılar bol kazançlar diliyorum... İyi çalışmalar...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst