İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten para kazanma ve Uzmanlık???

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şirketler senin kadar kazanmıyor bu sektörde aydınlat şu gariban şirketleri onlarda nasiplensin.. Template, kod, bilmem ne editle harmanla sat ile hemde vay anam vay...
Zaten yükünü yüklemişsin sen kardeş, ac gözlü olma lütfen :p
Sorması ayıp sırada bekleyen kaç onyüzbin müşteriniz var?

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaş bir yanlışlık yapıp 3 sıfır fazladan atmış sanırım.
olur böyle vakalar,ne önemi var ki 3 sıfırın değil mi? :)

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam arkadaşlar fazla üstüne gitmeyelim :) Konu özüne dönsün isterseniz kazananlar nereden kazanıyor sölesinler bi zahmet...

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konuyu arkadaş başka yöne çekiyor boşver bayan bay tartışmasını bu iş nasıl oluyor onu anlat hele:D
O parayı şirketler kazanamıyor nasıl copy paste ile kazanıyorsun.Eğer sadece copy paste ise ben klavyenin ctrl+c+v tuslarını tutuyum gerisini atayım kalabalık yapmasın:D

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Cok acik ve net söylüyorum. Belki beni inandirmak zorunda degilsin ama sana inanmiyorum. Bos bir baslik acmissin okadar. Bu forumda böyle basliklarin acilmasi vakit kaybindan baska birsey degil. Ya sen 5000$ in ne demek oldugunu bilmiyorsun yada 5000$ cok degersiz oldu. Forumda popüler olayim diye böyle konu actiysan devam et. Ama milletide güldürdügünü unutma :)

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
harbiden yuh ya öbür tarafta bise soruyoruz kimse cevap yazmıyor burda abuk sabuk boş laf salatasından baska şey yok...
eleman konuyu açtığında vay anam vay... çektim...
ama yazılanlara bak ya erkek kadın tartışması, yalancılık bilmem ne...
ne olmuşuz biz yaw? ayıptır AYIP hepinizin yaptığı.

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç programcılık bilmeyen bir kişi sadece fırsatçılık ile ayda 5000$ değil bunun kat kat fazlasını kazanır ama dikkat fırsatçılık ile bu fırsatçılığı ben hile olarak düşünüyorum ona göre :p

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben insanları anlamıyorum? Size ne arkadaşlar adamın kazancından? Bir insan para kazanınca neden çekilemiyor? Adam 5000 de kazanır 1trilyon da size ne? Belki bilmediğiniz şeyleri biliyor? Yani gereksiz konuşarak mesaj sayınızı mı artırmaya çalışıyorsunuz. Bir kere saçma gördüğünüz bir mesaj var ise buna daha saçma cevap vermek yerine sessiz kalmak verilebilecek en büyük cezadır bence. Şu ortamda en gıcık aldığım şeylerden birisi. Tamam adam belki yanlış yapmış orta yere ben copy paste ile 5000 kazanıyorum derken ama; nasıl kazandığını size anlatmak zorunda mı? Anlatmayınca adamı bişeyin bi tarafına sokmak zorunda mısınız? Adamın size yalan borcu mu var? Varsayalım ki yalan söylüyor ona uymak zorunda mısınız? Lütfen bu işleri bırakalım. Ha unutmadan, bu lafım diğer copy paste ile kazanan arkadaşlara. Hem copy paste den başka bir iş yapmayıp hem de bu konuyu açan arkadaşa laf atıyorsanız ...........

Partizan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence tecrube ve firsatlari degerlendirme.. cevremde bir cok kisi cok az bir maasa ev gecirdiriyor. biz onun ayda aldigi parayi gunde harciyoruz.. o da bilse o da yapar tabiki, ama yillarin verdigi tecrube diyorum.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben insanları anlamıyorum? Size ne arkadaşlar adamın kazancından? Bir insan para kazanınca neden çekilemiyor? Adam 5000 de kazanır 1trilyon da size ne? Belki bilmediğiniz şeyleri biliyor? Yani gereksiz konuşarak mesaj sayınızı mı artırmaya çalışıyorsunuz. Bir kere saçma gördüğünüz bir mesaj var ise buna daha saçma cevap vermek yerine sessiz kalmak verilebilecek en büyük cezadır bence. Şu ortamda en gıcık aldığım şeylerden birisi. Tamam adam belki yanlış yapmış orta yere ben copy paste ile 5000 kazanıyorum derken ama; nasıl kazandığını size anlatmak zorunda mı? Anlatmayınca adamı bişeyin bi tarafına sokmak zorunda mısınız? Adamın size yalan borcu mu var? Varsayalım ki yalan söylüyor ona uymak zorunda mısınız? Lütfen bu işleri bırakalım. Ha unutmadan, bu lafım diğer copy paste ile kazanan arkadaşlara. Hem copy paste den başka bir iş yapmayıp hem de bu konuyu açan arkadaşa laf atıyorsanız ...........

Mesajının % 90 ı saçma ya konu yu anlamadın ki anlamadısan dön anlayna kadat oku yada SAÇ-MA-LA-MA !!!

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Burası forum yorum yapacak herkes buna karışma gibi bir yetkin yok.Bir oku ondan sonra ilk msjı okuyup sonra yazı yazma

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122

burası paylaşım forum tabiki isanlar düşüncelrini paylaşcaklar
bideadam copy past yaparak 5000 kazanıyom demiş milet belkide aylarca uğraşarak o parayı yapamamış tabiki merak ediyo yalan atıyosada ortaya çıkmalı
not:adama çokmu yüklendik ne

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5