İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten para kazanma ve Uzmanlık???

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.yonja.com
www.sourtimes.org
www.siberalem.com
vb...... ??????? para böyle kazanılır. umarım anlatabilmişimdir.

ayrıca senin kopyala-yapıştır yaparak hazırladığın bir siteden ayda 5000 dolar gelir sağlaman bana hiç inandırıcı gelmedi. Ayda 5000 dolar "net" kazanıyorsan web işini tam anlamıyla profesyonel olarak yapabilen anlayan adamlar al ve bence işlerini çok çok daha büyüt. Ayda 5000 dolar az para değil çok güzel bir para. Akıllı yatırım yapılırsa büyük projeler ortaya çıkartılabilmesi mümkün.

Ama dediğim gibi senin bu parayı kazanma ihtimalini ben %1 olarak bile görmüyorum. Yanlış anlama ben sadece kopyala-yapıştır yaparak sağda solda yukarda aşağıda menüler sayfanın ana konusunun ne olduğu belli olmayan sitelerin bu kadar yüksek gelirleri "doğru" bir şekilde asla kazanamaycağını söylüyorum. Yada sen nasıl ve nereden kazandığını anlat belki benim gibi fazla para kazanamayan insanlarda 5000 dolar olmazsada 2000-3000 dolar kazanırlar... Güzel olmazmı? Bende 1000 dolara yakın kazanıyordum bir aralar ama fazla uzun sürmedi...

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayda 5000 dolar kazanan adam kalkıp burada söylemez zaten..

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya arkadaş zaten gerçekten kazansa şimdiye kadar yazardı bence boşuna bizim zamanımızı harcatıyor konunun kilitlenmesi gerekir bundan sonra laf ı kadın - erkek olayına getirmeye çalıştı olmadı bakalım şimdi ne yapıcakk...

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorun para kazanmak değil.

bir başkasının yazdığı open source classı extend edip kendine özelleştirebilmekten, wget -i url.list yazıp dosyaların inişini ssh konsolla seyredecek kadar linux kullanabilmekten, sağda solda gördüğün reklamlara arkadaşlarında inner glow, drop shadow trebuchet ms abi bu diyebilemkten zevk almakta. işini sevmekte anlayacağın ;)

ben 6.43 $ kazandım adsenseten gayette mutluyum :D

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu bir gerçekki işin profesörü olmakla çok para kazanılmıyor sadece nereye doğru yatırım yapacağını bilmekle para kazanılıyor. adsense gibi olaylardan aylık 1000 usd üzeri bir kazanç gayet mümkün ama iş 5000 usd ye gelince biraz zor gözüküyor bana doğrusu ben bi arkadaşımda 8000 usd lik bir google çeki gördüm ama uzun sürmedi atıldı. ayrıca adam nereden ve ne şekilde bunu kazandığını yazmaması normal. herkesin öğrenmesini istemiyor sanırım. ama burda gerçekten bu işi tam bir meslek edinmiş profesyonel şekilde çalışan insanlar var onlara bi mesaj mı vermeye çalışmış anlayamadım. bence de bu konuya cevap vermek saçmalık ama yinede bende yazdım işte...
not: ben daha ayda 300 usd üzerini aşamadım. ama bundan memnunum

Fuchs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende adsenseden en fazla 100 dolar kazandim daha fazlasi gelmedi..

hele simdi heec kazanamiyom saten
..
ve bende gayet mutluyum

O arkadasa gelicek olursak..
Dostum yalancinin mumu yatsiya kadar yanar..
senin ki o kdr bile surmedi..

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
yazık üzülüyorum bazı insanlara. çekememezlik ne kadar kötü bir şey yazık yazık.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Vay anasını 6 sayfa olmus :) bende yaziim bari. harbiden 5bin dolar az para deil yıllık gelir 60 bin dolar EV ALINIR ONLA be :) yasıda 23 müş babasının yanında yiyodur iciodur bu arkadas. masrafıda olmaz. biz bosuna urasıoruz ... :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5