Merhaba arkadaşlar bir süre önce blog yazıp para kazanmak ile ilgili bir e-kitap yazmıştım ve çok ilgi görmüştü. Ve yeni bir e-kitap yazdım. Üstelik Bu Sefer Hediyeli
Kitap blogger dan para kazanmak ile ilgilidir. Fakat aklınızda bir önyargı oluşmasın. Blogger dan hiç anlamayanında bloggerı çok iyi bileninde yararlanabileceği bir kitap oldu.
EN ÖNEMLİSİ HİÇ BİR YERDE OLMAYAN - SİZE PARA KAZANMA GARANTİSİ VERİYORUM !
Bu işte uzun süre uğraştım. Ben sizlere kendi tecrübelerimle edindiğim deneyimlerimi bir kitapla aktardım.
Kitabı blogger ve html den hiç bilmeyen bir insanın anlayabileceği bir şekilde yazdım.
Ayrıca satış sonrası her türlü sorunlarınız ile ilgilenilecektir. Cevap verilecektir.
--- DOSYA İÇERİĞİNE GELELİM ---
1 - Blogger Para Kazanma Eğitim Kitabı
2 - Blogger Tema Yapım Kitabı ( Bloggerdan hiç anlamayan birisi bile kendi temasını editleyebilir )
3 - Ayrıca Blogger Başka Sitelerden İçerik ( DB ) Çeken Botu Veriyorum.
( Normalde blogger db çekimi site başına 2 liradır. Ama artık siz 3 saniyede kendinize bedavaya çekiceksiniz. İsterseniz çekip çekip satarsınız. Size kalmış )
- Bir Haftalık Kazanç Tablom -
Kitap Ücreti
Kitap Ücreti 20 TL Dir Ama
Ref amaçlı sadece 5 kişiye 10 TL
Ödeme Yöntemi
- Paypal ( İlk Tercihimdir )
-Havale / EFT
İletişim
PM.
Kampanya İle Satılan Kitap Sayısı
5 de 0
Kitap blogger dan para kazanmak ile ilgilidir. Fakat aklınızda bir önyargı oluşmasın. Blogger dan hiç anlamayanında bloggerı çok iyi bileninde yararlanabileceği bir kitap oldu.
EN ÖNEMLİSİ HİÇ BİR YERDE OLMAYAN - SİZE PARA KAZANMA GARANTİSİ VERİYORUM !
Bu işte uzun süre uğraştım. Ben sizlere kendi tecrübelerimle edindiğim deneyimlerimi bir kitapla aktardım.
Kitabı blogger ve html den hiç bilmeyen bir insanın anlayabileceği bir şekilde yazdım.
Ayrıca satış sonrası her türlü sorunlarınız ile ilgilenilecektir. Cevap verilecektir.
--- DOSYA İÇERİĞİNE GELELİM ---
1 - Blogger Para Kazanma Eğitim Kitabı
2 - Blogger Tema Yapım Kitabı ( Bloggerdan hiç anlamayan birisi bile kendi temasını editleyebilir )
3 - Ayrıca Blogger Başka Sitelerden İçerik ( DB ) Çeken Botu Veriyorum.
( Normalde blogger db çekimi site başına 2 liradır. Ama artık siz 3 saniyede kendinize bedavaya çekiceksiniz. İsterseniz çekip çekip satarsınız. Size kalmış )
- Bir Haftalık Kazanç Tablom -
Kitap Ücreti
Kitap Ücreti 20 TL Dir Ama
Ref amaçlı sadece 5 kişiye 10 TL
Ödeme Yöntemi
- Paypal ( İlk Tercihimdir )
-Havale / EFT
İletişim
PM.
Kampanya İle Satılan Kitap Sayısı
5 de 0