İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten Para Kazanmanın En Etkili ve En Güvenli Yolu Hangisidir?

parakazannn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internetten-para-kazanma.jpg

Yıllardır internetten para kazanmanın yollarını araştıran ve neredeyse her yolu deneyen bireysel bir kişi olarak, bu uzun zaman içerisinde edindiğim ve önemli olduğunu düşündüğüm bir tecrübemi sizlere aktarmak istiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum, her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Herkes başka bir şey öneriyor. Kime güveneceğinizi şaşırdınız. Bilgisi olan da, olmayan da kulaktan dolma bilgilerle, gerek forumlarda, gerek bloglarda, gerek tv kanallarında bir şeyler anlatıyor ve insanları yanlış bilgilendiriyor.

Bu yanlış bilgilendirmeler ve bilinçsiz yorumlar sonucunda pek çok kişi işe yaramayan şeylerle uğraşıp hayal kırıklığına uğruyor. Sonuç olarak bu bir güvensizlik ortamı oluşturuyor.

Kısacası internetten para kazanmak isteyipte bunu başaramayanların en büyük problemi gereksiz deneme ve yanılma’lardır. Asıl problem deneyerek tecrübe etmekten kaynaklanıyor. Bu size vakit kaybettirir ve yanlış işlerin peşinde koşarsanız, en fazla 1-2 denemeden sonra hayal kırıklığı ile vazgeçersiniz. Ve ardından siz de diğer insanlar gibi forum,facebook gibi yerlerde internetten para kazanmanın bir yalan olduğunu yazarak, kendi başarısızlığınızı kos koca bir sektöre mal edip, insanları yanlış yönlendirmiş olursunuz. Çok sayıda kişi bunu yapınca zincirleme kitlesel bir etki oluşuyor. Öyle olmadığı halde…

Şunu bilmelisinizki: internetten normal hayatınızda kazandığınızdan çok daha fazlasını kazanabilirsiniz. Çünkü internet mekansız bir işyeridir ve kesinlikle ucu açık bir pazardır. Sadece nasıl kullanacağınızı bilmelisiniz. İster ev hanımı olun, isterseniz öğrenci. İnternette herkese göre farklı bir kazanç kapısı vardır. Gerçekten para kazanmak istiyorsanız, uygulayacağınız yöntemin dolaylı olarak dahi olsa mutlaka ticarete dayanması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Yani işin içinde alışveriş varsa, o işte size de pastadan pay var demektir.

KAYNAK:http://www.networkmarketingg.com/para-kazanmanin-yolu/internetten-para-kazanmanin-en-etkili-ve-en-guvenli-yolu-hangisidir/

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Yıllardır internetten para kazanmanın yollarını araştıran ve neredeyse her yolu deneyen bireysel bir kişi olarak, bu uzun zaman içerisinde edindiğim ve önemli olduğunu düşündüğüm bir tecrübemi sizlere aktarmak istiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum, her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Herkes başka bir şey öneriyor. Kime güveneceğinizi şaşırdınız. Bilgisi olan da, olmayan da kulaktan dolma bilgilerle, gerek forumlarda, gerek bloglarda, gerek tv kanallarında Devamını okumak için tıklayın

yaptığınız etik bişey değil siz sitenize ziyaretci çekmekten başka hiç bi iş yapmıyorsunuz !! Açıklamak istediğiniz konuyu buraya açıklar kaynak olarak sitenizi gösterirsiniz ! amatörce şeyler bunlar evet amatörceymiş henüz forumda yenisiniz zaten

parakazannn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaptığınız etik bişey değil siz sitenize ziyaretci çekmekten başka hiç bi iş yapmıyorsunuz !! Açıklamak istediğiniz konuyu buraya açıklar kaynak olarak sitenizi gösterirsiniz ! amatörce şeyler bunlar evet amatörceymiş henüz forumda yenisiniz zaten

AMACIM BİLGİLENDİRMEK TABİKİ SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM KUSURA BAKMAYIN

isaistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üzgünum bunu bılmıyordum hemen siliyorum üzgünüm

ama sızın konunuz sankı soru soruyor ve nasıl para kazanılır en ıyı sıte hangısıdır anlamı gıbı gorunuyor ben zaten o yuzden yazdım sızı baltalamak degıldı amacım gercekten sıttelerimden para kazazanlar oldugu iin ben sizin sorunuza cevap anlamında yazmıstım

parakazannn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üzgünum bunu bılmıyordum hemen siliyorum üzgünüm

ama sızın konunuz sankı soru soruyor ve nasıl para kazanılır en ıyı sıte hangısıdır anlamı gıbı gorunuyor ben zaten o yuzden yazdım sızı baltalamak degıldı amacım gercekten sıttelerimden para kazazanlar oldugu iin ben sizin sorunuza cevap anlamında yazmıstım

halen durmakta

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.