İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İnternetten Para Kazanmanın Kolay Yolu Nedir?

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternetten para kazanmanın yöntemleri denildiğinde, aklımıza gelmesi gereken şey kesinlikle ve öncelikle bir affiliate satış ortağı olup, o sitede satışa sunulan ürünlerin satışına aracılık ederek para kazanmak olmalıdır.

Birçok sitede olduğu gibi bizim sitemizdeki makalelerde okuduğunuzda, bu sistemin daha yaygın ve kullanışlı olmakla beraber, daha kazançlı olduğu bir gerçektir. Bu yüzden internetten para kazanma girişimciliğine soyunan kişilerin, öncelikle değerlendirmesi gereken şey, bu sistemden para kazanmaktır. Çok zor olmakla beraber, eğitim yardımı alındığında aslında o kadarda zor olmadığını fakedeceğiniz ve kazanmaya başladıktan sonra keyfini çıkaracağınız bir sistemdir.

Bu sistem ile ilgili olarak, XTicaret’in kurucularından Sn.Mustafa Erdoğmuş, uzun uğraşılar sonucu üyelerine kolayca para kazanabilmeleri amacıyla sade ve anlaşılır bir e-kitap hazırlamıştır. Kitabın içeriğine baktığınızda;

• İnternet Affiliate Programı Nedir?
  • Click Bank Nedir?
  • Google Adwords Nedir?
  • Google Adwords Nasıl Çalışır?
  • Neden Adwordse Odaklanıyoruz?
  • Bu bana Nasıl Para Kazandırır?
  • Google Kazançlarının Başarı Formülünün Taslağı
  • Kaliteli Ürün Seçimi
  • Yüksek Kazanç
  • Affiliate Programlar Bulmak
  • Adwords Kampanyalarını Düşük Maliyette Hazırlama
  • Reklamcılık Maliyetlerini Test Etme
  • Google Adwords Hesabı Nasıl Açılır?
  • Mükemmel Reklam Nasıl Yazılır?
  • Kelime Listesi Yapma
  • Kelimeleri Eşleştirme
  • Benim Anahtar Kelimem Gizli Silahım
  • CPC İkilik Onluk Sistemi
  • Belirsiz Kazançlılık
  • Belirsiz Kampanyaları Kazançlı Hale Dönüştürmek İçin 4 Kural
  • Deneme Kampanyaları Nasıl Gerçek Kampanya Yapılır?
  • Başarılı Kampanyalar İçin Seçenekler
  • Diğer Affiliate Şebekelere Yayılma
  • Gerçek Yaşam Test Kampanyası
  • Google Kazançları Affiliate Programı

yukarıdaki gibi konu başlıklarını göreceksiniz. İşte sizlere para kazanmanın kapılarını açacak anahtar bilgiler bunlar. Musa Erdoğmuş’un hazırladığı bu eğitim kitabı ile ilgili olarak, buraya tıklayıp kendi resmi sitesinden konuyu daha dataylı olarak inceleyebilirsiniz ve dilerseniz bu eğitim setini satın alarak, kazanç sistemine ilk adımı atabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.