İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iPhone 5 Böyle mi Olacak?

knightx

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Eylül 2010
Mesajlar
458
Reaction score
1
Mobil platformda nefes almadan ilerleyen Apple yeni bir iPhone üzerinde çalışıyor.Bu yeni telefon ise iPhone 5 olarak adlandırılıyor.iPhone 5 nasıl olacak?Özellikleri neler?Detaylar yazımızda.

iphone5.jpg


Mobil dünyaya Android işletim sistemi gelene kadar,iPhone piyasaya hakimdi.Apple mobil pastadaki dilimin ufaktan kan kaybettiğini görünce yeni nesil iPhone’dan haberler vermeye başladı.Bu iPhone’nun,iPhone 5 olarak adlandırılacağı tahmin edilirken bir çok tasarım orataya çıktı.Bu konsept tasarımlarla birlikte iPhone 5′in nasıl olacağı hakkındada iddialar orataya atılmaya başlandı.

İşte iPhone 5′in Nasıl olacağı Hakkındaki İddialar

Ekran Boyutu 3.5 inçten 4 inçe çıkacak.
Kızaklı Fiziksel Klavye bulunacak.
Home(Ana Ekran) Tuşu kaldırılacak.
Daha kaliteli bir kamera eklenecek.
İOS 4.3 ile gelecek.

Aslına bakılırsa yeni nesil Phone için en büyük iddia isminin iPhone 5 olması.Çünkü iPhone 4′ün 4G olarak çıkarılması beklenirken iPhone 4 olarak çıkarılması sonraki iPhone’un 4G olabileceği ihtimalini veriyordu.iPhone 5 olarak çıkacağını varsayarsak kızaklı klavye Apple’a ters bir durum.Zaten yüksek hassasiyetli dokunmatik ekranı için alınan iPhone’da klavye bulunması biraz ters.Bu iddia gerçeğe çok uzak diyebiliriz.

Çok ilginç bir iddia olan Home tuşunun kaldırılacak olması.Bu durum için ise ilginç açıklamalar var.Home tuşu kaldırılan iPhone’lar ana ekrana dönebilmek için ekrana 5-6 kez dokunacak.Çoklu işlem özelliği olduğu için program geçişleri ise ekran sağa ve sola kaydırılarak yapılacakmış.

Yüksek kamera,ekran boyutu değişikliği ve yeni nesil İOS büyük ihtimalle yeni nesil iPhone ile değişecek özelliker.Bakalım Apple yeni nesil iPhone’a ne isim verecek.İddialardaki özellikler tutacakmı.Merakla bekleyip göreceğiz.

KAynak:Teknotime.net
 

enes5

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
310
Reaction score
3
iphone 4 de bir çok açıklar çıkmıştı kesin bundada çıkar :) tek güzelliği tasarımı özelliklere göre alacak olsam gider n98 alırım o daha karizmatik :D
 

enes5

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
310
Reaction score
3
daha mı karizmatik? sadece apple logosu yeter :D

apple ile ne alakası var ben sadece para konusuna değindim büyük mevlalar verilmez böyle telefonlara tasarım güzel ama n98 tercih ederim kötü bir telefon değil piyasanın en iyi telefonlarından birisidir :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst