Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sır bunu beklediğim için eski telefonla geziyorum ortalarda gelsede bir kullanabilsek asıl benim merak ettiğim iphonu hangi gsm şirketiyle kullanıcağımız galiba amerikada yaptırımlar uygulanıyomuş
Türkiye'de var benim burda telci satıyor 1200ytl nakite bişeyler yaparım dedi. İstanbul'da yaşıyorum buarada belirteyim ABD'de 400-500$ civarı sanırım.
Uçak parası çıkar o işten.
Bu arada ayda 20 dolara sınırsız web, email gibi bir paketi var AT&T'nin, sonuçta bunu kullanamadıktan sonra iphone'u Türkiye'de ne yapabiliriz ki, resimleri dokunmatik zoomlaması filan 1200 ytl etmez
Turkcell'in o paraya sınırsız web filan sanacağını sanmıyorum Öyle bir altyapı yok zaten, herkes evinde iphone üzerinden gprs kullanmaya kasar sonra eheh
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.