İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iphone kullanan var mı?

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
amerikadan iphone getirtmeyi düşünüyorum..kullanan var mı?wireless ile tüm interneti sorunsuz dolaşabiliyor muyuz? msn yüklenebiliyor mu?
teşekkürler

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Dolaşıyorsun ama Amerika'da sadece AT&T operatoru ile anlaşmalı Apple, Türkiye'de o iş nasıl olacak bilemiyorum, büyük ihtimalle kırdırıp kullanırsın ama fiyat açısından pek hayırlı olacağını sanmam internette dolaşmanın. Browserı var işte gezersin. Messenger vardı sanıyorum, bakmadım messengera. Resim özellikleri iyiydi, iki parmağınla ekranı kaydırıyorsun zoomluyor çeviriyor gerçek resim eller gibi filan öyle eğlenceli şeyler vardı. Bir de google maps entegrasyonu iyiydi, neredeysen istediğin adrese komut veriyor filan onu iyi yapmışlar.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
iPhonu u sadece AT&T (eski adi Cingular) firmasi uzerinden kullanabiliyorsunuz.
Birakin baska ulkeyi Amerika da bile baska bir servis saglayici da kullanamiyorsunuz.

iPhone cok hos bir alet, kullanmasi umdugumdan daha kolay ve daha ilk kullanisimda onceden var olan ön yargimi tamamen yok etti. 10 uzerinden 10.
Internete safari uzerinden cikis veriyor ve kontrolleri cok kullanisli.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iphoneyi sirf wireless ve msn için alıyorsan nokia n80 al aynı işi görür kendi browseri falan var.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iPhonu u sadece AT&T (eski adi Cingular) firmasi uzerinden kullanabiliyorsunuz.
Birakin baska ulkeyi Amerika da bile baska bir servis saglayici da kullanamiyorsunuz.

iPhone cok hos bir alet, kullanmasi umdugumdan daha kolay ve daha ilk kullanisimda onceden var olan ön yargimi tamamen yok etti. 10 uzerinden 10.
Internete safari uzerinden cikis veriyor ve kontrolleri cok kullanisli.
ya gittigidiyor da kıranlar var
http://urun.gittigidiyor.com/ABD-DEN-APPLE-iPhone-8-GIG-Turk-HATLARA-ACILIR_W0QQidZZ6276398

ya benim için wireless olan yerlerde internete bağlanabilmem önemli.yani birde iphone da gelişmiş bir tarayıcı var bildiğim kadarıyla.yani atıyorum iyinet e girip dolaşbiliyorum.her telefon da yok bu galiba..

birde ipod touch çıktı http://www.apple.com/ipodtouch/ bunda da sadece telefon özelliği yok galiba...
iphoneyi sirf wireless ve msn için alıyorsan nokia n80 al aynı işi görür kendi browseri falan var.
n80 görür diyor sun yani :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
ya gittigidiyor da kıranlar var
http://urun.gittigidiyor.com/ABD-DEN-APPLE-iPhone-8-GIG-Turk-HATLARA-ACILIR_W0QQidZZ6276398

ya benim için wireless olan yerlerde internete bağlanabilmem önemli.yani birde iphone da gelişmiş bir tarayıcı var bildiğim kadarıyla.yani atıyorum iyinet e girip dolaşbiliyorum.her telefon da yok bu galiba..

birde ipod touch çıktı http://www.apple.com/ipodtouch/ bunda da sadece telefon özelliği yok galiba...

n80 görür diyor sun yani :)

iPhone wireless kullanarak internete girmiyor, yanlisim varsa duzeltin.
iPhose telefon hattini kullniyor internet icin.

Yeni cikan iPod touch lar etraftaki wireless i kullarak internete girebiliyor, senin icin onlar daha uygun sanirim.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iphone da wireless var ancak konuyu arastırdım ve sunları ogrendım kırılmıs iphone da wireless hat vs kullanılıyor itunes ozellıgı deaktıve edılıyor guncelleme yapamıyorsunuz itunes u calıstırdıgınız an sımlock aktıf oluyor anlayacagınız kırılımısı bes para etmez hıc kasmayın kendınızı

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
itunes la işi olan düşünsün :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.