İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

irc.geyik.net

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
irc.geyik.net açıldı. Ne hikmetse server sahipleri adsense uzmanı. Gelin bilgilerimizi sizinle paylaşalım. Hatta irc tabanlı yatırımlarımız da olacak. Buyrun beraber yapalım ;)

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
/.run iexplorer.exe? bu kodu kullanıp adsense e yönlendiren yasadı tam kodu veremem kusura bakmayın ama acılısta calıstıran baya bir para götürür ircden.

Bilmeyenlere otomatik (adsense) sitenizi açmaya yarar. benden ufak bir tüyo irc sahiblerine

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
cahveci' Alıntı:
/.run iexplorer.exe? bu kodu kullanıp adsense e yönlendiren yasadı tam kodu veremem kusura bakmayın ama acılısta calıstıran baya bir para götürür ircden.

Bilmeyenlere otomatik (adsense) sitenizi açmaya yarar. benden ufak bir tüyo irc sahiblerine

/run www.site.com sadece mIRC i kullanan kişi kullanabilir. IRC server sahibi buna uygulatma yapamaz. Ne demek istediğin tam anlamadım ?

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır arkadaşlar irc de bir kod var o kodu kullandıgınızda irc nize giren herkese sayfa açtırabilirsiniz böyle bir kod mevcut cahveci arkadaşımın dediği gibi hatta bunu yapan yanlış hatırlamıyorsam irc.turkiye.com muydu öyle bir yer ama tam hatırlamıyorum.

G

geyik.net

Misafir
valla öyle bir kod elbette yazilabilir. bir c bilen arakadaşa yazdıralim ;)

O

OyunAlemi

Misafir
walla ben yapmıştımda o zamanda adsense yoktu 2k botla v.s

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.