Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar çok sağlam bir IRCD Hosting firmasi lazım kapanmicak. Şuana kadar kullandiklarım ya kapandi yada doğru dürüst kullanamadim varmi öyle sağlam bir yer IRC için ? Buraya yazarsaniz sevinirim
yeaw zaten orda IRC yim ama acayip lag var sunucuda o yüzden ordan değiştirmek istiyorum ama orayida birakmak istemiyorum darxis yeterince sağlam ve güvenilir ama Sunucu neden lag var olmasa yıllık devam etmeyi düşünüyorum
Selamlar. Halen kullanmakta olduğunuz sis.com.tr yi de önermekle beraber www.lantar.net i de öneririm. Şahsen müşterileri olmadım ama bahsettiğiniz serverın kapanmama olayını bence Tr de gerçekleştiren tek yer burası. 5-6 yıl boyunca lantar.net ana irc sunucusu olan irc.muhabbet.net mircturk e satılana kadar hemen hemen hiç kapanmamıştı. Bunun dışında Türkiye de bir çok irc shell işi yapan kişi ile çalıştım halen de çalıştığım arkadaşlar var. Ama lantar.net i tek geçerim. iyi çalışmalar. Yaklaşan bayramınızı da can-ı gönülden tebrik ederim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.