Arkadaşlar işbankasından hesap açtıracağımda, ne istiyorlar bi bilginiz var mı?
23 Aralık 2010 #1 S Space 0 İyinet Üyesi Katılım 16 Mart 2010 Mesajlar 50 Reaction score 0 Arkadaşlar işbankasından hesap açtıracağımda, ne istiyorlar bi bilginiz var mı?
23 Aralık 2010 #2 T trgy Misafir Öğrenciysen öğrenci belgeni ve kimliğini götür yeterli. Öğrenci değilsen ikametgah + kimlik yeterli oluyor.
Öğrenciysen öğrenci belgeni ve kimliğini götür yeterli. Öğrenci değilsen ikametgah + kimlik yeterli oluyor.
23 Aralık 2010 #3 C cengizturan 0 İyinet Üyesi Katılım 11 Aralık 2010 Mesajlar 178 Reaction score 0 ben actım 3 gun once hıc bır şey istemediler sade kimlik lazım
23 Aralık 2010 #4 M MsiDestek 0 İyinet Üyesi Katılım 21 Aralık 2010 Mesajlar 53 Reaction score 2 yaw götür kimliğini 18 yaş altındaysan anneni ve kimliğini götür okadar bu arada sen r10 daki space misin ?
yaw götür kimliğini 18 yaş altındaysan anneni ve kimliğini götür okadar bu arada sen r10 daki space misin ?
23 Aralık 2010 #5 S Space 0 İyinet Üyesi Katılım 16 Mart 2010 Mesajlar 50 Reaction score 0 trgy' Alıntı: Öğrenciysen öğrenci belgeni ve kimliğini götür yeterli. Öğrenci değilsen ikametgah + kimlik yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla ... Saol, ayrıca profilimdeki mesajın hakkında detaylı pm atar mısın? MsiDestek' Alıntı: yaw götür kimliğini 18 yaş altındaysan anneni ve kimliğini götür okadar bu arada sen r10 daki space misin ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, Türkiyede benden başka Space nickini kullanan olduğunu sanmıyorum
trgy' Alıntı: Öğrenciysen öğrenci belgeni ve kimliğini götür yeterli. Öğrenci değilsen ikametgah + kimlik yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla ... Saol, ayrıca profilimdeki mesajın hakkında detaylı pm atar mısın? MsiDestek' Alıntı: yaw götür kimliğini 18 yaş altındaysan anneni ve kimliğini götür okadar bu arada sen r10 daki space misin ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, Türkiyede benden başka Space nickini kullanan olduğunu sanmıyorum
23 Aralık 2010 #6 M MsiDestek 0 İyinet Üyesi Katılım 21 Aralık 2010 Mesajlar 53 Reaction score 2 Hoşgeldin kardeşim ozaman