- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşlar,
İsmim Said Önder ALBAYRAK (said0) 5 senedir PHP programlıyorum 1 senesi profesyonel olmak üzere 3 senedir bu işten para kazanıyorum. Buradan kazandıklarım ile dershaneye gittim vesayre.
Anadolu Teknik Lisesi Elektrik Elektronik bölümü mezunuyum. Aslen rizeli olmama rağmen doğma büyüme Bursalıyım.( kötü espiri yapmayı verin )
İyinet' e ilk kez geliyorum, umarım güzel işler çıkarırız.
Projelerinizi, botlarınızı yapabilirim.
Kolay gelsin.
isteklerden dolayı çok kısa referanlar
İsmim Said Önder ALBAYRAK (said0) 5 senedir PHP programlıyorum 1 senesi profesyonel olmak üzere 3 senedir bu işten para kazanıyorum. Buradan kazandıklarım ile dershaneye gittim vesayre.
Anadolu Teknik Lisesi Elektrik Elektronik bölümü mezunuyum. Aslen rizeli olmama rağmen doğma büyüme Bursalıyım.( kötü espiri yapmayı verin )
İyinet' e ilk kez geliyorum, umarım güzel işler çıkarırız.
Projelerinizi, botlarınızı yapabilirim.
Kolay gelsin.
isteklerden dolayı çok kısa referanlar
Arkadaşlar daha önce r10'dan bir çok iş yaptım, yaşım henüz 17-18 olduğu için ne yazık ki (işleri 1 kaç sene onceden yaptığımı düşünürsek) copyright atma şansım olmadı. Şu anda da bir firmada çalışıyorum. Yaptığım işlerin altına kurumsal imza atıyorum.
en son elimden çıkan iş: www[dot]bihtererkmen[dot]com
çalıştığım şirketin referansları : www[dot]kuarkdijital[dot]com
yaptığım ilk kapsamlı iş: [http]://panel.videoyum.com
elimde 20'den fazla orjinal script var hepsi çeşitli sitelerde kurulmuş ve benim tarafımdan yazılmıştır.
şuan yaptığım proje: bir futbol kulübünün resmi sitesi ( gizlilikten dolayı açıklayamam )
bir çok bot, bot sistemi en yakın zamanda olan; www[dot]trendwp[dot]com' un botları.
gibi gibi gibi...