Bence artık foruma isim ve soyisimle kayıt olunsun, nick olayı kalksın. Bu kaliteyi arttırır kimle muhattap olduğumuzu biliriz.
Tek üye sen değilsin ki hocam. Mesela şöyle bir sistem var genelde hosting firmaları, domain firmaları kullanıyor. TC kimlik numarasını yazıldığında otomatik olarak sorgulama yapılıyor ve gerçek isim yazıyor. Bu sistem olursa olabilir.Bence böyle birşey olmaz. Sahte düşünebiliyormusunuz mesela benim sahte isimle kayıt olduğumu?
Tek üye sen değilsin ki hocam. Mesela şöyle bir sistem var genelde hosting firmaları, domain firmaları kullanıyor. TC kimlik numarasını yazıldığında otomatik olarak sorgulama yapılıyor ve gerçek isim yazıyor. Bu sistem olursa olabilir.
Ne yapalım o zaman hocam Turgay kapı kapı dolaşsın.Nette tonla tc numarası var
Telefon no ile nasıl üye olunuyor sms ile mi? Yoksa telefon numaranı aldım bittimi?
Mustafa Yiğit 1türkiye'de bir sürü mustafa yiğit var buna nasıl çare bulacaksınız peki.
Mustafa Yiğit 1
Mustafa Yiğit 2
Mustafa Yiğit 3
Mustafa Yiğit 4
Mustafa Yiğit 5
...
...
Mustafa Yiğit 1sürü
Ne demek bilgi alıyor ya da veryor? beceriksiz_acemi alıyor ve veriyor desek olmaz mı? Bilgi'ymiş! Hıh! Yazını report ediyorumikametgahda verelim kaydolurken yada sabıka kaydı istenecek mi Yapmayın arkadaşlar topu topu foruma üye oluyoruz. Şuradaki insanların %90 ' nı ticarette yapmıyor, bilgi alıyor yada veriyor.İşleri zora sokmak bence pek mantıklı değil.
Ne demek bilgi alıyor ya da veryor? beceriksiz_acemi alıyor ve veriyor desek olmaz mı? Bilgi'ymiş! Hıh! Yazını report ediyorum