İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İşimizde Profesyonellik Sertifikamızı aldık SEOTakip.com SEO DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ.

proudly

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
0
Reaction score
1
Dünyaca geçerli olan, SEO Sertifikamızı aldık, link:
http://www.seocertification.org/viewmember.php?ID=1272

Tüm SEO çalışmalarınız yapılmaktadır Certification Level: Professional...




NOT: SEO Sertifikası leveli
görüldüğü üzere en yüksek level olan professional'dir yurt dışında seo camiasının benim ki ben diyenlerinin toplandığı birinci sitedir, ikincisi ise seomoz'dur certificate tours açıldımı ondan da alacağım hayırlısıyla sınavları geçip alıyorsunuz sertifikaları ücretli olarak
smile.gif
bu işten kazandığım parayı yine bu işe yatırmakta ve kendi işimden geri kalmamak adına, alanım da kendimi her geçen gün geliştirmekteyim.


Yüksek rekabet kelimeleriniz de iş alınmaktadır.





SEO Hizmetlerimiz:


  • SEO danışmanı

    Seo danışmanı nitelik bakımından zengin ve temel seo bilgilerine sahip olmalıdır, seo cert kurslarını bitirmiş, konusuna hakim seo danışmanı herzaman başarıya ulaşır.
  • SEO uzmanı

    Seo uzmanında ki nitelikler, seo danışmanlarıyla aynı özellikler de olmalıdır, ancak raporlama ve analiz bazlı seo çalışmalarını uzun uzadıya sürekli yapmalıdır.
  • SEO danışmanlığı

    Seo danışmanlığı, kurumlara en iyi çözümleri ve çözüm önerilerini götürmeli, google hedefin de yükselmek için kendi becerisi ve ekip arkadaşlarının becerisini kullanmalıdır.
  • SEO Web Tasarımı

    Seo uygun web tasarımı, işlemleriniz yapılmaktadır SEO web tasarımı için bizimle iletişim bölümün'den irtibata geçebilirsiniz, wordpress, drupal, joomla vb. içerik yönetim sistemlerine uygun web tasarımları yapılmaktadır.
  • SEO Backlink



Neden SEO ?
Search engine optimization, yani Türkçe karşılığı ile “SEO” çalışmaları sitenizi google’da ön plana çıkartmak için yapılır…
Ticaret ile uğraşıyor veya bir ürün satıyorsanız, size ulaşacak kitleyi yalnızca elinizde ki kartvizit’den değil yeni teknoloji çağına ayak uydurmalı ve arama motorların’dan hedeflemelisiniz.
SEO çalışmaları gelirlerinizi, ziyaretçilerinizi, müşteri kitlenizi, artırmak için yapılmaktadır.
Günümüzde en yaygın ticaret şekli internet üzerinden gerçekleşmektedir, ve #1 en iyi arama motoru olarak “google” bilinmektedir, seo takip isteyen bir iştir düzenlilik arz eder sizler de SEOTAKİP ile çalışabilirsiniz.


Neden SEO TAKİP?
Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi, SEO Takip ve düzenlilik arz eden bir iştir, sabır ister ve uygun çalışma ile sizleri hedeflerinize ulaştırır bunun için Türkiye’nin sertifikalı olan profesyonel hizmet veren seo servisi seotakip.com hizmetinizdedir.

Seotakip.com dünyanın belirli SEO firmalarıyla işbirliği içerisin de çalışmaktadır.


SEO Hizmeti almadan önce bilinmesi gerekenler:
- SEO hizmeti alacağınız yerin mutlaka seo sertifikası varmı öğrenin.
- SEO hizmeti alacağınız yerden Referanslarını alıp site sahiplerini arayıp sorun.
- SEO yalnızca backlink ve link alımların’dan ibaret değildir.
- SEO sabır ve “düzenli” çalışma isteyen bir iştir.
- SEO hizmeti alacağınız kişi ile uyum içinde çalışın, uzun vadeli işler dostluk ister.
- SEO hizmeti veren kişiye sitenizi ve işlerinizi emanet edeceğinizden güven bağınızı ölçün.
- SEO çalışmaların da kimse google adına kesin hükümler veremez, uzun vadeli çalışın.
 

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Ekim 2005
Mesajlar
1,005
Reaction score
7
http://www.seocertification.org/viewmember.php?ID=1272 adresli site resmî bir site midir? Böyle bir sertifika vermeye yetkisi var mıdır? Bu sertifika yasal olarak geçerli midir? Referanslarınız nelerdir? Google'da SEO kelime aramasında neden siteniz ilk sayfada çıkmamaktadır (seo uzmanı iseniz ilk sırada çıkması gerekir)
 

proudly

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
0
Reaction score
1
http://www.seocertification.org/viewmember.php?ID=1272 adresli site resmî bir site midir? Böyle bir sertifika vermeye yetkisi var mıdır? Bu sertifika yasal olarak geçerli midir? Referanslarınız nelerdir? Google'da SEO kelime aramasında neden siteniz ilk sayfada çıkmamaktadır (seo uzmanı iseniz ilk sırada çıkması gerekir)

Merhaba domain 8. ayını doldurmuştur, seo directorylerinin neredeyse tamamında imlenmektedir, white hat teknikleri ile seo değil, seo danışmanlığı, seo danışmanı, seo uzmanı kelimelerine çalışma yapılmaktadır bilginize.

Referanslar:

altın çilek,
film izle,
dizi izle,
nakliyat,
nakliye şirketleri,
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst