İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İsimTescil’in Sahibi Tutuklandı!

FurkanOymak

0
Onaylı Üye
Katılım
23 Ekim 2014
Mesajlar
928
Reaction score
6
Konum
İstanbul
isimtescil-logo.png
Bir çoğumuzun yıllardan beri kullandığı İsimTescil.Net’in sahibi Ferhat Tunalı veya Abdulalh Büyük tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) finans ayağına yönelik “himmet” operasyonunda gözaltına alındıktan sonra adli kontrol kararıyla serbest bırakılması sonrası Bulgaristan’a kaçan FET֑nün “para kasası” olarak nitelenen örgüt üyesi Abdullah Büyük Türkiye’ye iade edildi.

“Ferhat Tunalı” kod adlı Abdullah Büyük daha öncelerden (2015 yılında) her salı günü Abdullah Büyüğün kendine ait FBS adlı firmasının Üsküdar’daki firmaya ait 5 katlı binada her salı akşamı mütevvelli heyeti toplantıları yapıldığını, Paralel Yapı’nın bölgedeki iş ve işleyişinin finanse edilmesine yönelik kararlar alınıyordu. Bu olaylar örgüte daha önceden “Ertuğrul” kod adlı birisinin katılması ve sondan çıkmasıyla beraber polise 2 kez ihbarda bulunmasıyla gelişmişti. Gözaltına alınan 17 kişiden 8’i serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen, “Ferhat Tunalı” kod adlı Abdullah Büyük’ün de aralarında bulunduğu 9 kişi için ise adli kontrol kararı verildi.

Firmanın kapanma tehlikesi var , domainleri başka firmaya taşımanızı tavsiye ederim.

Kaynak
 

OmerAY

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ağustos 2016
Mesajlar
36
Reaction score
0
Konum
Çankırı
İlgili firma 3 gün önce konuyla alakalı Facebook sayfalarından "terörist yapılanmalara karşı" olduklarını belirttiler. Fakat, yöneticileri tutuklandı. Çok çelişki var bu işte :) Kıbrıs'ta bulunduğundan dolayı "kayyum" atanamayacağından, Türkiye'den el çektirebilirler.

İlgili Facebook açıklaması;
A3YJ7v.png
 

Mehmet5

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ocak 2011
Mesajlar
503
Reaction score
7
Konum
İstanbul
Firmaya kayyum atanmış. Alan adı transferleri yapılamıyormuş. Herkese geçmiş olsun. Yerli bir firmaya güvenirseniz işte böyle olur. İnşallah herkes bu olaydan bir ders çıkarmıştır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst