İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İsimtescil İyimi yapıyor kötü mü ?

yakoSin

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Eylül 2007
Mesajlar
90
Reaction score
0
Konum
34-60
aynen bu sefer ya komple hesabımı silerler: D sanırım biraz dan fazla sert bişeyler yazdım:D bakalım sabah ne olacak

Korkma abi hiç bişey yapmazlar , bana yapmadılarsa sana hiç yapmazlar..En basit bi dns değişimi işleminde dahi adamları tersler oldum :D

Bi ticket açıyorum o biçim "48 saat anlayışınıza ne oldu"..Siz nasıl firmasınız , nasıl iş yapıyorsunuz falan .. Hemende hallediyolar sağolsunlar

(imamın dediğini yapın ama yaptığını yapmayın ..sonra yok biz böyle yaptık hesap gitti demeyin :D)
 

jackal

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ocak 2006
Mesajlar
1,899
Reaction score
1
her şey bır ana tc kımlık kesınlıkle gırılmelı :)
 

Haydar

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Kasım 2007
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
İstanbul
ICANN'ın 2003 yılında aldığı karar gereğince normalde domain registrarların her yıl 1 defa tüm domain sahiplerine bilgilerin güncel olması gerektiğini hatırlatması lazım. "Güncel değilse bak silerim domaini" mesajları genelde o amaçla gelir. Ama toplu olarak yollamadılarsa sanırım birileri senin gerçek bilgilerine ulaşmak istiyor olabilir veya isimtescil bir şekilde şans eseri seni kurban seçmiş olabilir.
Orada Ad-Soyad bilgin doğru olduktan ve geçerli düzgün bir adres de yazdıktan sonra-sen orada oturmasan bile- sana bulaşamazlar. Ama isimtescil'in domaini kitleyip, transfer etmek isteyenlere nüfus cüzdan fotokopisi faksla dediğini de duymuştum. Bu nedenle sonunda benzer şeyler yaşanabilir. Dikkatli olmanı tavsiye ederim.
 

ResSam

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ekim 2007
Mesajlar
177
Reaction score
0
Konum
sivaS
evet banada bir uyarı maili gelmiş, bilgilerinizi dogru girin diye. Saçmalık aslında, dogru girsen ne ters girsem ne alanı almışmıyım almışım, parasını ödemişmiyim ödemişim, eee daha ne olması gerekiyor anlamadım illa tüm bilgilerimizi ev adresi tel vs gibi önemli bilgileri öyle tüm dünyaya açık bir alana verecekmiyiz :S bence iyi yapmamış. bir çok register firması sanırım bilgileri gizliyor yani sallama olsada olmasada sorun çıkartmıyor. (yada ben öyle biliyorum)
Tekrar hatırlattığınız için tşkler.

Edit:


Arkadaşlar önerebileceginiz en iyi yer neresi ¿ söyleyin ben domainlerimi taşıyayım, işim gücüm yok bu gerizekalılarlamı ugraşacagım bea. kapandı kapanacak derdi olmaz en azından.
akşam birtane alan adının transfer şifresini alamadım sistem hata verdi durdu, :S tüm webmasterler orayı kullanıyor diye bende ilk başta oraya üye olmuştum ama artık modası geçti işin b... çıkartıyorlar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst