İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

isimtescil.net

• Konbuyu başlatan BilgiHosting
  • Başlangıç tarihi
B

BilgiHosting

Misafir
Arkadaşlar isimtescil.net i nasıl bilirsiniz gübenilir midir acaba kayıt olurken bya bilgi istiyor.Güvenilir mi değil mi merak etdim ona göre üye olucağımda

My_X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler nbende sandım domain falan düştü :) yanlış yere açmışsın. ama şu ana kadar 20 domainim var isimtescildfe en ufak osrun yaşamadım.

B

BilgiHosting

Misafir
ksura bakmayın domainle ilgili olunca buraya açtım tc kimlik no istiyince teredüt etdim versem mi vermesem mi diye de onda soruyorum veriyim mi acab :)

My_X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç bişi olmaz tc kimlik vermen senni içindaha iyi olcaktır. işlem yaparken kimlik numaranı soruyor.

B

BilgiHosting

Misafir
tşkler üyelik işlemimi o zmn bne sonlandırıyım bilgilendirme için tekrar tşkler

B

BilgiHosting

Misafir
peki godaddy türkiyeden havale kabul ediyomu mu isimtescille üye oldum godaddy hacale ve ya eft kabul ediyosa alcağım domain ordan alıyım

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haliyle etmiyor, ama paypal kabul ediyor, yani buradaki birinden havaleyle paypal alıp o şekilde ödeyebiliyorsunuz.

desoLate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burdan bir arkadaşım isimtescil ile yaşadığı problemi görüp, sonradan karar verebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.