İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İsimtescil rezaleti mutala okuyun sinir küpü oldum...

qenan

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2008
Mesajlar
14
Reaction score
0
Konum
Kartepe
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, ben bu sıralarda bir sıkıntı yaşıyorum bunu burada belirtmek istedim bu sıkıntıyı siz yaşamayın diye bilgilendirmek maksadıyla yazdım... yaklaşık 3 4 gündür host firmasından acayip sıkıntı yaşıyorum isim tescil heriflerin hizmet kalitesi alt yapısı çok dandik... yeni host veya reseller domain alacak arkadaşlarıma kesinlikle uyarıyorum bu isim tescili kesinlikle tercihinizin en son kısmında tutun adamlar superonline alt yapısını kullanıyormuş sunucularının bi sıkıntısı yokmuş süperonline sıkıntı varmış diyor tabi suçu kendilerine alcak halleri yok 3 4 gündür uğraşıyorum bi ayar için ama ayarı bi türlü yapmak nasip olmadı tam yapıyorum derken birden sunucu ile bağlantı kopuyo herşey yok oluyor yani anlayacağınız kesinlile almayın [Uisim tescil[/U]dünyanın hatta türkiyenin en kötü sunucularına sahip bir firmadır... Topunu Allah bildiği gibi yapsın...

Ayrıca webmastersitesi, yöneticilerine ricam bu konuyu sabitleme şansları varsa millet bilinçlensin...

Devamı Oku: Arkadaşlar önemli Okunuz! Sonra Sinir Küpü Olmayın...
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
onları aramak için siz uğraşmayın şikayet siteleri var, ayrıca bu mesajınızı btk ile paylaşın ihtar çeksinler, bu kadar çok şikayet alan bir firmanın yetkisi bile alınabilir
 

pms11

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
21 Nisan 2011
Mesajlar
113
Reaction score
2
Konum
İzmir
Aynı derdi bende yaşıyorum iki gündür. ticaret yapıyoruz, reklam veriyoruz, yatırım yapıyoruz, bunların sayesinde hepsi boşa gidiyor. ilk fırsatta taşıyorum siteyi başka yolu yok.
 

mbugrad

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
293
Reaction score
0
Hosting seçerken dikkatli olun arkadaşlar çok düşünün araştırın sonradan çok sıkıntı oluyor. Sürekli hosting alan ve webtasarım işleri ile uğraşan biriyseniz kendinize VPS yada Dedicated server almanızı öneririm. Bazen çok iyi görünen isim yapmış hosting firmalarının bile Shared hosting planları rezalet oluyor. Özellikle çok düşük cazip fiyata Unlimited hosting / Unlimited bandwidth / Unlimited Domain gibi sloganlar ile piyasada ki 3-5 dolarlık hostinglere güvenmenizi önermem. Yani alacağınız hizmet iyi olmuyor . Ciddi bir firma ve güçlü sunucular arıyorsanız Yurtdışı için SoftLayer firmasını önerebilirim. Türkiye için bişey diyemeyeceğim, TR de ki birçok hosting firmasından ağzım yandı. İsimTescil in domain Hizmetlerini kullanıyorum ve memnunum ama hostingi hakkında bir fikrim yok.
 

SR Bilişim

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Mart 2013
Mesajlar
118
Reaction score
0
Kardeşim Madem Memnun Değilsiniz PM Ile Dönüş Yapın Bana , Kendi Hostuma Taşıyım Sisteminizi .. Kesinlikle Haklısınız , Zor Durumda Kalıyorsunuz ..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst