Tüm msn log larını aşağıda yolluyorum , ayrıca benimle paypal işi yapmış arkadaşlarıda yada beni tanıyanlarıda buraya bir kaç satır yazmak için bekliyorum,
Olayı kısaca toparlamak gerekirse;
geldi paypal istedi, x paypal adresinden cc ile 72$ yolladım,
yok dedi bu olmaz sen cc ile yolladın kabul edersem hesap upgrade i isterler "deny" yaptı, para tekrar bana geldi (kredi kartına geldi) başıma ilk kez geldiği için şaşırdım, para bende yok sende yok kredi kartına bakıyorum netten ordada yok, bankayı aradım , recharge olduysa 1 2 güne hesabına geçer dediler ok ledim..
fakat o sırada benim kartımın limiti doldu 3 milyon kaldı.. paypal hesabımdada 5€ kaldı... napalım nedelim derken 5€ yu $ a çevirip arkadaşa yolladım, 65$ gibi bir şey kalmıştı borcum...
ayrıca msn log larini takip ederseniz, daha konuşurken bile beni yalancı çıkarıp "hollanda hesabıyla türk kredi kartı kullanamazsın" demiştir...
banka parayı recharge yaptı tekrar x paypalından alıp yine bana ait olan premier y hesabıma aktardım ve hemen arkadaşın paypalına aktardım...
şimdi ss yollamış reversed la ilgili,
fakat arkadaşın söylediği yalandır neden ?
arkadaşa y mailinden para yolladıktan sonra (ve bir kaç kişiye daha yolladıktan sonra) o hesabı "close account" yaptım ve kapattım... close account olan bir hesaptan (ayın 4 yada 5 inde kapattım) , 20 gün sonra (arkadaşın bahsettiği 24 mayıs tarihi) reversed olması mümkünmüdür ?
hadi mümkün diyelim, benim asıl paypal hesabıma neden böyle bir info gelmedi, hadi gelmedi diyelim, neden benim close account olan e-mailime herhangi bir notify gelmedi..
diğer hesabımı hala kullanıyorum(limited oldu acildi tekrar limited oldu) ama hala personal acc. ve cok yakin olmadiktan sonra kimse ile is yapmiyorum, cunku paypal ile ilgili bazi seyleri bilmedigim icin limited oldugunda arkadasa bazi sorular sordum, sanirim beni saf zannetti yada turkcem bozuk diye (onun tabiri ile) cocuk zannetti...
bahsi gecen y adresinide sitemde donator ler icin 10 haziran gunu tekrar actim
benim bu konudaki son mesajimdir... msn log lari asagida, karar siz lerin
Kod:
http://rapidshare.de/files/22817700/orienz_orienz2896642644.rar.html
arkadasin benim ve esim hakkında verdigi bilgiler dogrudur.. zaten tum detaylar isim soyisim ve islemler msn log larinda mevcuttur...
işlem yaptığım
1 kişiye 38$ borcum vardır (hesabım yine limited) onun dışında hiç kimseye 0.1 cent bile borcum yoktur...
Saygılarla
Murat Bayhan