Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 9. Cumhurbaşkan'ı Süleyman Demirel'in memleketi olan Isparta'dan sizlere sesleniyorum. Yalnız 300 Spartalı ile karıştırmayınız. Normalde antalyalıyım ama burada okuyorum burada benden başka iyinet üyesi var mı?
4 sene orda okudum arkadaşım hem de yazlı kışlı ordaydım. Ardından okul bitti askere gittim ve yine Isparta eğirdir dağ ve komando çıktı oraya gittim eğitim yaptım. Sonra orda eğitimi tmmladıktan sonra kura çektim Hakkari Şemdinliyi çektim. Gitti orda da askerliği yaparken uzun dönem Asteğmenlik yaparken bir görev çıktı ve yine beni ISPARTA' ya gönderdiler bakalım iş hayatına da orda gircem herhalde yollarımız her daim çakıştı. Herkesten iyi bilirim oraları
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.