S
SuperMp3.ORG
Misafir
gerçekten hile yapanı değilde millet önüne geleni ispiyonluyor. google de bişey var sanıp hesabı donduruyor. iyi.net in adı webmaster portalı değil ispiyoncu portalına çıkacak yakında. çünkü ispiyonculuğu kendi meslek edinmiş bir kaç tane kendini bilmez şurayı ispiyonladım burayı ispiyonladım diye yazıyor. bu mesajları okuyanlarda ya önüne gelen siteyi ispiyonluyor ya da gıcık gittiği siteyi. Lütfen bu konuda duyarlı olalım. gerçekten hile yapan varsa ispiyonlayın ama her gün bir başlık açmayın. sizin yüzünüzden suçsuz kişilerde zarar görüyor
google zaten herkesin ne yaptığını biliyordur. reklam eklenen sayfaların cache lerini tutar. gerektiği zaman inceler.
kimse hile yapsın demiyorum. elin gavurları çatır çatır para alırken türklerin aldığı 3 kuruşu çekemiyorsunuz. türk reklamı ile yabancı reklamın arasındaki farkı da biliyorsunuz. en az 4 katı fazla. siteyi ispiyonlamadan önce yabancıları siteleri bir inceleyin. özellikle upload sitelerini yapmadıkları şey kalmamış. uçan reklamlar , adbrite ile birlikte v.s
aşağıdaki adresi bir tıklayın. uçan reklam nasılda bağırıyor bana tıkla diye. demekki böyle reklam yasak değişlmiiş. aynısını bir Türk koysa şeyinizi yırtarsınız, adamla dalga geçersiniz. lkim önce ispiyonlayacak diye yarışırsınız. gogole de o kadar çok şikayet geldiği için siteyi iptal eder hemen.
aşağıdaki adrese birde dosya yükleyemeye çalşın. ne yazıyor orda okuyun
http://www.megaupload.com/?d=18DOPVQF
google zaten herkesin ne yaptığını biliyordur. reklam eklenen sayfaların cache lerini tutar. gerektiği zaman inceler.
kimse hile yapsın demiyorum. elin gavurları çatır çatır para alırken türklerin aldığı 3 kuruşu çekemiyorsunuz. türk reklamı ile yabancı reklamın arasındaki farkı da biliyorsunuz. en az 4 katı fazla. siteyi ispiyonlamadan önce yabancıları siteleri bir inceleyin. özellikle upload sitelerini yapmadıkları şey kalmamış. uçan reklamlar , adbrite ile birlikte v.s
aşağıdaki adresi bir tıklayın. uçan reklam nasılda bağırıyor bana tıkla diye. demekki böyle reklam yasak değişlmiiş. aynısını bir Türk koysa şeyinizi yırtarsınız, adamla dalga geçersiniz. lkim önce ispiyonlayacak diye yarışırsınız. gogole de o kadar çok şikayet geldiği için siteyi iptal eder hemen.
aşağıdaki adrese birde dosya yükleyemeye çalşın. ne yazıyor orda okuyun
http://www.megaupload.com/?d=18DOPVQF