İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

issey miyake kullananlar parmak kaldırsın

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar ben çoook uzun zamanlardır.Acaba hangisi benim parfümüm diyerekten farklı farklı parfümler deniyorum.Şuan slazenger kullanıyorum.Memnun muyum?Hayır...Parfümlerdeki ana eksiklik genelde az kokmasıdır.Çoğu parfümün etkisi malesef 1-2 saati geçmiyor.

Issey miyake ise bir arkadaşım önerdi,ekşi sözlükte genelde hakkında iyi yorumlar okudum.Benim için relax ve kalıcı bir kokusu olması çok önemli, sanırım bu markada bu özellikler mevcut.Kullanan varsa birde onların yorumlarını duymak isterim...

Piyasa fiyatı 120-150 ytl arası ondan emin olmak lazım :D

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yıkanan tişörtte kokusunu alınca şaşırmadıgın bir parfümdür 5 senedir falan kullanıyorum heralde...

fason alırsan hiç bir anlamı yoktur.. 150-200 ytl büyük bir ücret değil çok makul bir ücrettir.. (fiyat/performans)

eğer beklersen sana freeshopdan getirebilirim...

http://www.atu.com.tr/TR/preorder/urun_listesi.aspx?grup=29&mbno=401 (internet exp kullanın lütfen) (buradaki fiyattan biraz daha yüksek olabilir.. geldiğmi ülkede atu yok indiğim havaalanında ise buradan birşey almak resmen ölüm)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bu mesajın üstüne şimdi bende bir konu açim mi :p

KENZO kullananlar parmak kaldırsın diye :p

Parfüm deynce aklıma tek birşey gelir ve onu kullanırım... KENZO...

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
denemek lazım tekte olabilir

WebStyle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İssey miyake kullanmıştım. Güzel parfümdü.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Limon kolonyası kullanan varmı? Ohhh miss gibi :D

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yıkanan tişörtte kokusunu alınca şaşırmadıgın bir parfümdür 5 senedir falan kullanıyorum heralde...

fason alırsan hiç bir anlamı yoktur.. 150-200 ytl büyük bir ücret değil çok makul bir ücrettir.. (fiyat/performans)

eğer beklersen sana freeshopdan getirebilirim...

http://www.atu.com.tr/TR/preorder/urun_listesi.aspx?grup=29&mbno=401 (internet exp kullanın lütfen) (buradaki fiyattan biraz daha yüksek olabilir.. geldiğmi ülkede atu yok indiğim havaalanında ise buradan birşey almak resmen ölüm)

Havaalanındaki fiyatlar gerçekten inanılmazmış,şimdi normal bir yerden alırsam kendimi kazıklanıcak gibi hissetmeye başladım :D

Firar ben bir süre daha bekleyeceğim.Sen ayarlarsan bana haber verirsin.Ben önce alırsam sana mesaj atarım zaten...

Boynerde buldum biraz uygun gibi 120 ml 120 ytl gibi...Ama tabi sen farklı ayarlarsan o zaman 200 ml de alabilirim...

Birde bu parfümün esmerlerde daha çok etki yaptığını duymuştum.Ben sarışın sayılırım sonra sorun çıkmasın :D

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir bayan arkadaşımın eleştirisi sonucu öğrendiğim bir gerçek yaz ve kış parfümleri oldugu idi issey miyake ise kış pardümü imiş kokusu çok ağır değilmiş.. falan filan gidip tekin acara 2 fıst sıksana bi gün yürürken yolda.. akşama bakarsın emin ol hala kokuyo olucak.. ama kokusunu beğenirmisin üstünde nası durur bunuda kız arkadaşlarına sorucaksın:)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bir bayan arkadaşımın eleştirisi sonucu öğrendiğim bir gerçek yaz ve kış parfümleri oldugu idi issey miyake ise kış pardümü imiş kokusu çok ağır değilmiş.. falan filan gidip tekin acara 2 fıst sıksana bi gün yürürken yolda.. akşama bakarsın emin ol hala kokuyo olucak.. ama kokusunu beğenirmisin üstünde nası durur bunuda kız arkadaşlarına sorucaksın:)

Tamam firar,şu bendeki parfüm bitsin kesin alıyorum.Yani max 3 hafta içinde almış olurum.Sen daha önce ayarlarsan bana mesaj atarsın.Olmadı boynerden alırım ;)

Bu konuya kullandıktan sonrada yorum yazarım artık :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.