İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İstanbul' da yapılacak seminer için yer

Seminer nerede olsun?

• Kullanılan toplam oy
    12

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
İstanbul' da yapılacak seminer için yer arayışındayım arkadaşlar önerileriniz varsa bu başlık altında yazabilirsiniz, benim direkt olarak ilişkim olan "Ağva Günay Hotel" de bu semineri yapabileceğimiz konusunda kafamda bir fikir var.

Seminer ve salon için bizden herhangi bir ücret istemez, ufak tefek sitelerimizde onun için yazılar yazıp gönlünü alırız o kadar.

Eğer yemek, içmek istersek cüzzi miktarda ödeyeceğimiz bir ücret olur, bunun dışında Ağva' da olduğu için ve mevsim yaz olduğu için farklı birçok aktivite yapabiliriz, piknik, yürüyüş, orman gezisi, bisiklet turları isteyenler denize girer vs.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bence ağva'da yapabilirsiniz, hatta uygun bir fiyat verir arkadaşın 3 günlük kalmalı bir kamp gibi olur, İstanbul dışından gelecek kişiler de katılır. Böyle uzun soluklu bazı eğitim programları olur, gerisi networking. Orada olsaydım bir çok konuda destek vermek isterdim.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
O tarihlerde çok zor Ağva' da konaklamak Angelo yaz sezonunda, heleki çoklu gruplar için imkansız diyebilirim...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Ağva'da olması bence de güzel olur. Ancak katılım vs... az olur gibime geliyor. Bu yüzden istanbul diyorum ben.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Arabası olan arkadaşlar ulaşım konusunda yardım etmezmi? Geze geze gideriz, benim var arabam 3-4 kişi götürebilirim ben. Bir toplanma merkezi oluştururuz hem eğlenceli bile olur, bunun haricinde araba tutabilirizde...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
İstanbul içi olursa (avrupa-anadolu yakası farketmez ama avrupa yakası daha iyi olur) ve haziranın 15-30u arası yapılırsa büyük ihtimal bende gelebilirim.

İstanbul dışında olursa açıkçası 3-4 kişiden fazla katılımcı olacağını sanmam. Ayrıca böyle organizasyonlara 100 kişi gelicem der ama 7-8 kişi ancak gelir. O yüzden hotel gibi büyük yerler yerine hem seminer hemde sohbet yapılabilecek bir yer olması lazım. Ayrıca ne kadar az para gerekirse katılım o kadar fazla olur.

İstanbul dışında yapılırsa hem ücret yüksek olur hemde gelen sayısı çok az olur. Seminer yerine 2-3 kafadar gezmeye gitmişler gibi bişey olur kanısındayım. Vede gereğinden fazla pahalı olmuş olur. Zaten böyle yerlere gelenlerin çoğu semineri bahane edip eğlenmeye gezmeye gelir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.