![]() |
![]() |
Hocam ikv güzel değil. Daha önce oynayıp sevmediyseniz başlamayın derim. Grafik olarak vs. cok sıkıcı duruyor. Şu sıralar cıkan oyunlar var
allods online %100 türkçe ama 4 gb kurulum var ses efektleri falan türkçe
bide yeni betası çıkan Argo online beta var. Videolarına bakarsanız seveceksiniz. argo online da karışık bir oyun. İngilizce. Umarım türkçesi çıkar. Ama kesin bir süre vermeleri zor görünüyor. Siz bilirsiniz.
Ben bir oyunu türk yaptı diye sevemem. O zaman yabancı arama motorlarını kullanmayın abi. Google yahoo messenger vs. bunlar türk yapımı mı ? Siteye kaydolurken hangi adresi kullandın merak ettim. hotmail.com msn.com hotmail.com.tr yada kendi domain'inden bir tane almışsındır. Avatarına gidipte sıradışı adam koyacağına türklere özgü şeyler koy. Yada ne bilim bayrak koy. Eminim ikv nin yapılışında kullanılan programlarda kendi yapımlarıdır. Boğaz köprüsü türk yapımı mı? kullanmıyor musun. Anlamıyorum sizi.Anlamamaya devam edeceğim.
benim dediğim şu yabancılar yaptı iyi hoş farkındayım harika oyun çıkarıyorlar ama bu türk oyununa yeni başlayacak bir adama sen zaman kaybı dersen yarın diğer arkadaşına oynama der o arkadaşına ders böylelikle metin2 tutulur ve bir char için millet birbirini keser