Merhaba,
Oncelikle aklinizda soyle bir soru olabilir, niye Istanbul'da yasamali, ofis isi mi yoksa?
- Baslamadan once hemen cevap veriyim, hayir. Zaten dikkat ettiyseniz konu "Ortaklik ve Sponsorlar" kismi altinda acilmis...
Benim Istanbul'da oturan webmasterlara (dogru sifat oldu mu bilmiyorum, yoksa web programcisi falan mi demeliydim bilmiyorum...) bir ortaklik teklifim var,
Ben onlarin onune bir proje sunucam, fikir asamasinda olan ancak finansal boyutu tamamen dusunulmus ve finansal planlari tamamen cikarilmis, onlar da eger begenirlerse projeyi hayata gecirecekler (tasarim olarak) ben de isin reklamini ve butce ayarlama kisminda devreye girecegim. Boylece projelerde iki ortak halinde websitelerini kurup beraber yonetecegiz... Paylar, iki ortak arasinda proje basinda ayarlanacak...
Istanbul'da yasamasini istememin nedeni ise, bulusup, yuz yuze de calisip, aramizda guven baglarini olusturup, ortakligi saglamlastirmak...
O yuzden Istanbul'da oturan, web tasarimini ve programciligini iyi bilen biriyseniz, kendinize bu konuda guveniyorsaniz ve para kazanmak istiyorsaniz benimle iletisime gecebilirsiniz...
Not 1 : Yapacagimiz projeler yuksek programcilik bilgisi icerebilir, aklimda AlaZula gibi projeler de var cunku...
Not 2 : Eger ilgilenmiyorsaniz lutfen konuyu baltalamayin, genelde Iyinet'te yasim problem olarak karsima cikti, ancak dedigim gibi yuz yuze tanisip, guven baglari kurulduktan sonra ortaklik ve projeler baslayacaktir, o yuzden kimsenin telaslanmasina gerek yok.
Iyi forumlar
(Zaman ayirdiginiz icin tesekkurler :harika